StreekMarkt

Home/StreekMarkt
StreekMarkt 2017-02-14T10:56:13+00:00

 

 

Zes jaar geleden organiseerden we onze eerste StreekMarkt onder de naam Smaak van de Streek. Met de opening van Het Lokaal verhuist de Smaak van de StreekMarkt Smaak van de StreekStreek ook naar het Oliemolenhof. Zeker vier keer per jaar staat dan niet alleen de winkel, maar ook het hof vol met streekproducten. Deelnemers uit de regio zetten hun kraam vol met lekkers, handige producten en meer. Dit zijn niet alleen deelnemers wiens producten al in Het Lokaal verkrijgbaar zijn. Heb je interesse om een kraam op de StreekMarkt te vullen? Meld je dan aan via dit inschrijfformulier of lees meer informatie voor deelnemers.

De eerstvolgende StreekMarkt

Zaterdag 25 maart 2017 – De Feesteditie!

In het weekend van 25 & 26 maart is Het Lokaal een jaar open. Dat vieren we natuurlijk graag met de (vaste en nieuwe) deelnemers van de StreekMarkt: door deze markt is het idee van Het Lokaal ontstaan én werkelijkheid geworden. Mooie reden voor een feestje, zowel in Het Lokaal als buiten op ons terras. Het aantal deelnemers loopt al op, we hopen op een goed gevulde markt, vol prachtige producten uit de streek. Doe mee!

Wie staan er op deze markt?

StreekMarkt Smaak van de StreekWe houden een lijst met deelnemers bij. Sommige deelnemers melden zich voor alle vier de seizoensmarkten aan. Anderen per markt. Ongeveer twee maanden voor de markt vragen wij deelnemers om aanmelding. Vanaf dat moment vullen we de deelnemerslijst. Kijk hier wie op de eerstvolgende markt aanwezig is. Mis je een product of mogelijke deelnemer die absoluut op de markt moet staan? Vul dan het contactformulier in. Tips zijn zeer welkom!

Overige markten

De overige marktdata voor 2017 zijn nog niet vastgesteld. Binnenkort meer informatie hierover!

Wil je ook op de markt staan op zaterdag 25 maart? Meld je aan!

Aan deelname op de markt zijn een aantal voorwaarden verbonden. Bij de aanmelding stellen we diverse vragen waaruit duidelijk wordt wat zowel jouw als onze wensen op de markt zijn. Lees hier over deze voorwaarden en het inschrijfformulier.