Verbouwing Oliemolenhof: hoe kom je nu bij Het Lokaal?

Home/Nieuws/Verbouwing Oliemolenhof: hoe kom je nu bij Het Lokaal?

Het werd een tijdje geleden al aangekondigd in de krant: Het Oliemolenhof wordt stadspark. Een combinatie van ontspanning, groen en parkeren. En dat allemaal bij ons voor de deur! Mooie ontwikkeling, maar…het levert voor de komende twee maanden wel wat overlast. Niet alleen voor onszelf, vooral ook voor bezoekers van Het Lokaal. Maar, we hebben wat oplossingen!

Wat gebeurt er allemaal op het Oliemolenhof?

Artist OliemolenhofMaandag 1 mei begon het grote werk: in die week werd het asfalt verwijderd. Nu wordt het plein egaal gemaakt en er wordt een cirkel in het midden uitgediept. De eerste bomen zijn geplant. Op de site van De Nieuwe Stad is te zien dat het een grote diversiteit aan bomen wordt, wij zijn benieuwd!

Dit betekent wel dat je voorlopig niet meer zo makkelijk bij ons voor de deur kunt parkeren. Er komen wel parkeerplaatsen terug op het nieuwe Oliemolenhof. Lees meer over de planning en inrichting op de website van De Nieuwe Stad. Hier kun je de transformatie ook live volgen. Elke minuut wordt er, ongeveer vanaf ons terras gezien, een nieuwe foto gemaakt van het terrein.

Parkeerdeal!

Route oliemolenhofWe hebben een mooie samenwerking met Parkeergarage Eemplein. Als je boodschappen doet of komt eten in Het Lokaal, krijg je 20% korting op de parkeerkosten in de parkeergarage. Op vertoon van je parkeerkaart, geven wij een extra kortingskaart. Doe je deze kaart na de originele kaart in de betaalautomaat, dan wordt er 20% van het parkeerbedrag afgetrokken.

Voor de kortste looproute naar Het Lokaal parkeer je dichtbij uitgang Pathé (de uitgang bij de Albert Heijn is vaak drukker!). Bij die uitgang, op het Eemplein, staat een routebord.

Invalide…of even inladen?

Ben je minder goed te been of kom je de weekboodschappen ‘inladen’? We hebben bij uitzondering vijf parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar. Deze plaatsen zijn te bereiken via de Kleine Koppel (naast de ingang van De Nieuwe Stad). Vanaf de Stadsring richting de brandweer (Brabantsestraat). Net voorbij de brandweer naar rechts. Hier zijn een paar gratis parkeerplaatsen, maar die zijn vaak al bezet. Rij door tot de ketting. Als je ons even belt – (033) 78 20 503 – dan halen wij de ketting weg. Je kunt dan via de steeg even bij ons naast het terras parkeren.

2017-05-21T22:49:14+00:00 21/05/2017|

Leave A Comment