HET LOKAAL

PUUR • LEKKER • VERS
Winkel en restaurant in Amersfoort. Een stoere,
industriële locatie, waar streekproducten centraal staan. Bijna alle producten worden gemaakt binnen 50 km om Het Lokaal.

Helaas is ons restaurant tijdelijk gesloten. Je bestelt ons LokaalMaal online en op vrijdag ook de lekkerste pizza’s (alleen afhalen).

De winkel is wel gewoon open voor lokale boodschappen, vers brood, koffie-to-go en maaltijden. Er is genoeg ruimte om 1,5 meer afstand te houden, we dragen mondkapjes en denken zo aan jouw én onze eigen gezondheid. Samen houden we Het Lokaal open en veilig!

Bestel een LokaalMaal of (vrijdag) pizza
Bestel een borrelbox, brood en meer lekkers voor Koningsdag!
Waar is Het Lokaal?

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 9.00 – 18.00 uur

Woensdag: 9.00 – 18.00 uur

Donderdag: 9.00 – 18.00 uur

Vrijdag: 9.00 – 18.00 uur

Zaterdag: 8.00 – 18.00 uur

Zondag: 10.00 – 17.00 uur

Het LokaalMaal of pizza afhalen via ‘Formitable’.
Klik op de knop ‘bestellen’ rechtsonder op deze pagina. Je komt dan in ons afhaalmenu, met diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Op vrijdag kun je ook pizza bestellen. Kies wat jij lekker vindt, selecteer de dag/het tijdstop waarop je jouw gerechten af wilt halen, betaal via iDEAL en we zien je op jouw gekozen tijd in Het Lokaal. Jouw bestelling staat dan voor je klaar.

Op winkeltijden kun je ook bij ons terecht voor coffee-to-go, lunchbroodjes, soep en meer lekkers. Je mag ook zonder bestelling een LokaalMaal of pizza afhalen. Hoewel je dan een klein risico loopt dat het op is….

Geef Het Lokaal cadeau! Steun ons door Kooptegoed te bestellen. Een soort betaalpas. Wij zetten een bedrag naar keuze op de pas, waarmee je, zodra we weer normaal open zijn met het restaurant, in het restaurant én in de winkel kunt betalen. Dus je betaalt nu vast jouw diner, lunch of boodschappen. Je hoeft de pas niet in één keer op te maken en de pas blijft altijd geldig. Een leuk cadeau voor anderen (of voor jezelf…) en een grote steun voor ons. Bestel nu!

Doe (online) boodschappen

Door alle geldende maatregelen kunnen we onze verjaardag niet groots en meeslepend vieren…helaas. Maar niet getreurd. Speciaal voor dit jubileum publiceerden we een online magazine.

5jaar.hetlokaal.nl

Op deze website zie en hoor je hoe we vijf jaar geleden ons avontuur startten, waar we nu staan, wie bij ons werken en we geven ook een kleine blik op de toekomst. Want we zijn na deze vijf jaar natuurlijk nog lang niet klaar in De Nieuwe Stad!

VERGADEREN @ HET LOKAAL

HET LOKAAL – ZAKELIJK

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE TE HUUR

Zakelijke mogelijkheden

BOOT KOFFIE

VAN KOFFIEBOON NAAR JOU

BRANDERIJ EN VERKOOP 

Over Boot Koffie

ELSENBURG & SEBASTIANI

PUUR (ZUURDESEM)BROOD

BAKKERIJ EN PATISSERIE

Over de Broodmakers