HET LOKAAL

PUUR • LEKKER • VERS
Winkel en restaurant in Amersfoort. Een stoere,
industriële locatie, waar streekproducten centraal staan. Bijna alle producten worden gemaakt binnen 50 km om Het Lokaal.

Helaas is ons restaurant (binnen) tijdelijk gesloten, maar vanaf 28 april plof je wel tussen 12 en 18 uur neer op ons terras. Geen zin om zelf te koken? Van donderdag tot en met zondag koken wij voor jou. Klik rechtsonder op de knop ‘bestellen’ voor ons aanbod voor het LokaalMaal of pizza voor thuis.

De winkel is wel gewoon open voor lokale boodschappen, vers brood, koffie-to-go en maaltijden. Er is genoeg ruimte om 1,5 meer afstand te houden, we dragen mondkapjes en denken zo aan jouw én onze eigen gezondheid. Samen houden we Het Lokaal open en veilig!

Bestel een LokaalMaal of (vrijdag) pizza

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 9.00 – 18.00 uur

Woensdag: 9.00 – 18.00 uur

Donderdag: 9.00 – 18.00 uur

Vrijdag: 9.00 – 18.00 uur

Zaterdag: 8.00 – 18.00 uur

Zondag: 10.00 – 17.00 uur

Het terras mag open!
Vanaf woensdag 28 april is ons terras open tussen 12.00 en 18.00 uur. Er mogen maximaal 50 mensen zitten, in principe twee er tafeltje. Alleen gezinnen (één huishouden) mogen met meer aan een picknicktafel aanschuiven. Je kunt voor een deel van ons terras reserveren voor lunch a la carte, een uitgebreide lunchplank of een goed gevulde borrelplank met twee speciaalbiertjes. Kies rechtsonder op deze pagina jouw datum, tijd en wat je wilt eten en…we zien je op ons terras! Kom je alleen ‘even een bakkie doen’, dan kun je niet reserveren. Maar daar houden we dan de rest van het terras voor vrij!

Het LokaalMaal of pizza afhalen via ‘Formitable’.
Klik op de knop ‘bestellen’ rechtsonder op deze pagina. Je komt dan in ons afhaalmenu, met diverse gerechten die je van donderdag t/m zondag kunt bestellen. Op vrijdag kun je ook pizza bestellen. Kies wat jij lekker vindt, selecteer de dag/het tijdstop waarop je jouw gerechten af wilt halen, betaal via iDEAL en we zien je op jouw gekozen tijd in Het Lokaal. Jouw bestelling staat dan voor je klaar.

Geef Het Lokaal cadeau! Steun ons door Kooptegoed te bestellen. Een soort betaalpas. Wij zetten een bedrag naar keuze op de pas, waarmee je, zodra we weer normaal open zijn met het restaurant, in het restaurant én in de winkel kunt betalen. Dus je betaalt nu vast jouw diner, lunch of boodschappen. Je hoeft de pas niet in één keer op te maken en de pas blijft altijd geldig. Een leuk cadeau voor anderen (of voor jezelf…) en een grote steun voor ons. Bestel nu!

Doe (online) boodschappen

Door alle geldende maatregelen kunnen we onze verjaardag niet groots en meeslepend vieren…helaas. Maar niet getreurd. Speciaal voor dit jubileum publiceerden we een online magazine.

5jaar.hetlokaal.nl

Op deze website zie en hoor je hoe we vijf jaar geleden ons avontuur startten, waar we nu staan, wie bij ons werken en we geven ook een kleine blik op de toekomst. Want we zijn na deze vijf jaar natuurlijk nog lang niet klaar in De Nieuwe Stad!

VERGADEREN @ HET LOKAAL

HET LOKAAL – ZAKELIJK

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE TE HUUR

Zakelijke mogelijkheden

BOOT KOFFIE

VAN KOFFIEBOON NAAR JOU

BRANDERIJ EN VERKOOP 

Over Boot Koffie

ELSENBURG & SEBASTIANI

PUUR (ZUURDESEM)BROOD

BAKKERIJ EN PATISSERIE

Over de Broodmakers