Nu ons restaurant weer moet sluiten, willen we je natuurlijk wel blijvend laten genieten van onze heerlijke (vegan) gerechten. Daarom bieden wij: Het Lokaal (Afhaal)Maal! Kies een wekelijks wisselende maaltijd, een uitgebreid LokaalMaal (hoofdgerecht) of een compleet Proef Lokaal-menu met voor-, hoofd- en nagerechten.

De Winterse Maaltijd kies je vegan of met vlees. Het LokaalMaal en het ProefLokaal-menu kun je uitbreiden met vlees/vis door het apart mee te bestellen. Zie hieronder ons aanbod van deze week!

Lekker lang borrelen kan ook, kies uit vegan of vlees. Afhalen kan van dinsdag tot en met zondag tussen 13.00 en 17.30 uur. In het bestelproces geef je aan wanneer en hoe laat je jouw lokaal lekkers op komt halen. Tot dan!

Lokaal Borrelboxen – afhaal


ProductenPrijsAantalKies mij!
borrelboxborrelbox
Borrelbox – vegan
Een heerlijke VEGAN borrelplank met brood, hummus, tapenade, vegan kaas, mosterd, olijven, tafelzuur, groentechips, gedroogd fruit, een snack van boerenkool en erwt, falafel met komijndip en een soepje. Deze borrelbox is genoeg voor 2 à 3 personen.
25,00 incl. BTW
borrelboxborrelbox
Borrelbox | niet vegan
Een heerlijke borrelplank met brood, hummus, tapenade, droge worst, kaas, mosterd, olijven, tafelzuur, een stukje hartige taart, falafel met komijndip, gehaktballetjes en een soepje. Deze borrelbox is genoeg voor 2 à 3 personen.
25,00 incl. BTW
borrelboxborrelbox
Borrelbox | XL
Een heerlijke borrelplank met brood, hummus, tapenade, droge worst, kaas, mosterd, olijven, tafelzuur, een stukje hartige taart, falafel met komijndip en een soepje. Maar er is meer: deze XL box is uitgebreid met makreelsalade, gerookte zalm, Rijnrund, Broekhuizen vleeswaren en Oudwijker kaas. Deze borrelbox is genoeg voor 2 à 3 personen.
40,00 incl. BTW

Het LokaalMaal – afhaal


ProductenPrijsAantalKies mij!
Proef Lokaal menuProef Lokaal menu
Proef Lokaal menu | afhaal (vegan)
Wekelijks wisselend menu met (vegan) voor-, hoofd- en nagerechten, om samen te delen. Te bestellen vanaf 2 personen (prijs is per persoon). Aan te vullen met vlees/vis-aanbod van de dag.
30,00 incl. BTW
Proef Lokaal menuProef Lokaal menu
Proef Lokaal menu | uitbreiding vlees/vis
Let op! Dit is geen heel menu, maar een extra optie om het Proef Lokaal-menu of losse LokaalMaal uit te breiden met vlees of vis van de dag. In week 3 en 4: t/m zondag 30 januari: Snoekbaars (afgelakt met appelmoes) en rouleaux van kippedij met citroen en knoflook
10,00 incl. BTW

Het WijnLokaal – afhaal


ProductenPrijsAantalKies mij!
wijnarrangementwijnarrangement
Wijnarrangement klein
Prosecco, rode wijn en witte wijn (kleine flesjes 3 x 375 ml)
20,00 incl. BTW
wijnarrangementwijnarrangement
Wijnarrangement groot (3 x 750 ml)
Prosecco, rode wijn en witte wijn (grote flessen 3 x 750 ml)
32,00 incl. BTW