Laden Evenementen

FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou en heel Nederland geld in voor Het Vergeten Kind. En dat doen ze gewoon (weer) bij ons in ‘de voortuin’: op het Oliemolenhof!

Van 18 t/m 24 december draaien 3FM-dj’s 24 uur per dag verzoekplaten voor geld vanuit het Glazen Huis in Amersfoort. Dit zodat Het Vergeten Kind hun belangrijke werk nog beter kan doen en licht kan brengen in het leven van 100.000 vergeten kinderen.

3FM Serious Request vindt dit jaar voor het tweede jaar op rij plaats in Amersfoort. Omdat vorig jaar vanwege de covid-restricties er geen publiek bij kon zijn, komen ze nog een keer terug naar Amersfoort!

En we gaan ervan uit dat het dit jaar gewoon lekker wél met publiek is en dus gezellig druk wordt in onze voortuin. Wij hebben er nu al zin in! Doe jij mee?

Wat kan Het Vergeten Kind met jouw donatie doen?

  • Voor €10,- krijgt één kind een blijvende herinnering. Vaak hebben deze kinderen geen foto’s van zichzelf. Daarom krijgen ze na een activiteit een ingelijste foto en een complimentenboekje waarin ze terug kunnen lezen hoe waardevol ze zijn.
  • Voor €25,- bezorgen we één kind een onvergetelijke middag met intensieve begeleiding.
  • Voor €45,- trainen we één vrijwilliger die een vergeten kind pedagogisch kan begeleiden.

Meer informatie over Serious Request 2022 lees je op de website van 3FM

Share This Post, Choose Your Platform!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.