Laden Evenementen

De Warme Wintermarkt

Op 17 december is het tijd voor de Wintermarktmarkt. De Streekmarkt bij Het Lokaal speelt sinds 2019 samen buiten met Winkels op Wielen. Dé plek waar lokale ondernemers, producenten en initiatieven samenkomen. Dé markt om te laten zien wat de stad mooier, lekkerder, leuker en beter maakt. Boeren, producenten, kunstenaars, uitvinders, scholieren, studenten, fabrikanten, muzikanten, winkeliers, chef-koks, ontwerpers….iedereen is welkom: mensen die een gezicht geven aan onze stad.

Deze ene keer niet op het Oliemolenhof, want daar wordt op 17 december nog hard gewerkt aan de opbouw van Serious Request. We verplaatsen de kramen naar de Oude Fabriekstraat. Dus gewoon in De Nieuwe Stad, maar dan een deurtje verder. Net zo gezellig!

Vier x Markt!

De StreekMarkt bij Het Lokaal & Winkels op Wielen bundelen weer hun krachten én het plezier om een toffe markt neer te zetten. In 2022 doen we gewoon weer vier keer een onwijs gezellige markt.

Een warme winter?! Wanneer dan?

We openen alle seizoenen met een leuke, lekkere en hippe markt vol vermaak en gezelligheid

  • “Lieve Lente Markt” was op zaterdag 26 maart.
  • Daarna hadden we een ietwat natte, maar gezellige “Zwoele Zomer Markt” met elkaar.
  • Op 24 september was het een natte, maar toch “Heeeerlijke Herfst Markt”.
  • Op 17 december is het de beurt aan de “Warme Winter Markt” vol lekkers en leuks voor de feestdagen.

Alle markten hebben een thema van het seizoen. Er is vermaak voor groot en klein, een paar foodtrucks en hopelijk een muziekje dat past bij het seizoen. Wie op deze markt wil staan, kan zich aanmelden via www.hetlokaal.nl/streekmarkt

Share This Post, Choose Your Platform!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.