

Dutch Cuisine: een culinaire verrassing met minder vlees
7 november @ 20:00 - 22:30
| €19,50Dutch Cuisine: een culinaire verrassing met minder vlees
Op dinsdagavond 7 november kun je in Het Lokaal terecht voor een lezing van de Volksuniversiteit Amersfoort, in samenwerking. met Dutch Cuisine:
” In restaurant word je door twee specialisten op hun vakgebied geïnformeerd over de mogelijkheid om lekker te eten met (veel) minder vlees, vis of zuivel. Beide sprekers bieden inspiratie om anders te gaan koken en eten.
Jeroen Willemsen neemt je mee naar het nationale programma van de overheid om de eiwittransitie te versnellen. Dit is de omschakeling van de huidige overconsumptie van dierlijke eiwitten naar een meer duurzame en gezonde balans met plantaardig voedsel.
Bas Cloo bedient vooral de horeca om klanten kennis te laten maken met de vele mogelijkheden om plantaardig voedsel tot een culinaire attractie te maken. Vlees en vis spelen niet meer de hoofdrol maar worden toegevoegd als smaakmaker.
Tijdens de lezingen kun je zelf proeven of deze pretenties worden waargemaakt, Het Lokaal schenkt er een goed glas wijn bij.”
Wil je hierbij zijn? Deze avond kost 19,50 uur, aanmelden kan via de website van de Volksuniversiteit Amersfoort.