Laden Evenementen

Op 23 september is het tijd voor de Heeeerlijke Herfstmarkt. De Streekmarkt bij Het Lokaal speelt sinds 2019 samen buiten met Winkels op Wielen. Dé plek waar lokale ondernemers, producenten en initiatieven samenkomen. Dé markt om te laten zien wat de stad mooier, lekkerder, leuker en beter maakt. Boeren, producenten, kunstenaars, uitvinders, scholieren, studenten, fabrikanten, muzikanten, winkeliers, chef-koks, ontwerpers….iedereen is welkom: mensen die een gezicht geven aan onze stad.

23 september: de Heeeerlijke Herfstmarkt

De StreekMarkt bij Het Lokaal & Winkels op Wielen vieren in 2023 hun vijfjarige verkering.
Een goede reden om weer vier toffe markten neer te zetten.

We openen alle seizoenen met een leuke, lekkere en hippe markt vol vermaak en gezelligheid. De lente en de zomer zijn voorbij, maar er komen nog tweemarkten aan:

  • Onstuimig weer of Indian Summer? Op 23 september is het tijd voor de “Heeeerlijke Herfstmarkt”
  • En op 16 december sluiten we het marktjaar af met de “Warme Wintermarkt”, vol lekkers en leuks voor de feestdagen.

Alle markten hebben een thema van het seizoen, dus op 23 september staat de markt in het teken van de herfst. Het ene jaar onstuimig en nat, het andere jaar een ware Indian Summer. Wat wordt het dit jaar? Sowieso met vermaak voor groot en klein. Er zijn ook altijd een paar foodtrucks en hopelijk een muziekje dat past bij het seizoen. Wie op deze markt wil staan, kan zich aanmelden via onze markt-webpagina.

Share This Post, Choose Your Platform!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.