Laden Evenementen

Twee restaurants, twee chef-koks, twee koffiebranders, één plantaardig menu. Met Koffie! Restaurants Het Lokaal uit Amersfoort en Capriole Café uit Den Haag slaan de handen ineen. Dit doen zij in de tweede week van november tijdens het Top Twee Koffiediner.

Een idee dat al in 2018 ontstond, tijdens de laatste editie van de Misset Koffie Top 100. Het Lokaal won samen met Boot Koffie goud. Capriole Café ging naar huis met zilver. Maar niet alleen koffie is wat deze twee restaurants bindt. Heerlijk en plantaardig dineren op een plek waar gasten zich thuis voelen. Capriole Café zit in een oude verffabriek, met eigen koffiebranderij. Het Lokaal was ooit een lijm- en zeepfabriek, met onder hetzelfde dak de koffiebrander van Boot Koffie. Zoveel overeenkomsten, dat moet gevierd worden. Met een lekker – vegan – diner!

Top Twee Koffiediner

In de tweede week van november ruilen de eigenaren, keukenbrigade, bediening en barista’s eenmalig van plek. Dit doen zij met een speciaal vegan vijfgangendiner, waarin koffie de hoofdrol speelt. In elke gang wordt koffie verwerkt. Soms duidelijk herkenbaar, soms als unieke smaakversterker. Daarnaast zetten zij in die week elkaars (prijswinnende) koffie op de molen. Een optimaal en uniek moment om de Top-2 koffie van Nederland te proeven!

Het Top Twee Koffiediner kost 45 euro per persoon en wordt van 9 t/m 12 november geserveerd in Het Lokaal en Capriole Café. Waar ga jij eten? Lekker in eigen stad, of maak je er een uitje van naar Den Haag? Reserveren kan via ons eigen reserveringssysteem (Amersfoort) en www.capriolecafe.nl (Den Haag).

Share This Post, Choose Your Platform!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.