Kerstpakket van Het Lokaal - mooi roze is niet lelijkHoewel we net terug zijn van zomervakantie, zitten we met ons hoofd al bij de Kerstdagen. Erg tegenstrijdig, maar zo leuk! Kerst is hét moment waarop werknemers de medewerkers in het zonnetje zet. Een bedankje voor een mooi jaar. Een extraatje voor het harde werken. Maak deze Kerst lokaal & persoonlijk, met een kerstpakket, cadeaubon, workshop of eindejaarsborrel van en bij Het Lokaal!

Het Kerstpakket

Kerstpakket van Het Lokaal - the worst box

Sinds vorig jaar is het kerstpakket weer helemaal ‘in’. Geen standaard pakketten: steeds meer bedrijven stellen zelf een pakket samen. Het Lokaal denkt graag met je mee. Pakketten op maat, afgestemd op een thema of een bedrag. We hebben wat voorbeelden gemaakt, maar de uiteindelijke inhoud van een box bepaal je helemaal zelf.Kies voor een klein doosje met kaas, worst en een flesje wijn. Stel een bierpakket samen met de meest uiteenlopende lokale bieren. Ga voor de “Lokale Helden”, een grote box vol bijzonder(e,) lekkere producten ‘pioniers’ die lokale producten weer terug op de kaart brachten. Combineer een pakket met een cadeaubon; we hebben cadeaubonnen met een waarde van 10, 15, 25, 50 en 100 euro.

Een actieve kerst

Naast jouw eigen keuze voor een pakket, kun je ook de medewerkers zelf laten kiezen. Uw eindejaarsborrel in Het Lokaal? In ons proeflokaal serveren we graag een hapje en drankje, geheel in feeststemming natuurlijk. Tussendoor kunnen uw medewerkers zelf een pakket samenstellen in het Verslokaal. Het is dan zelfs mogelijk versproducten aan de box toe te voegen. Persoonlijk, smaakvol en Kerstpakket van Het Lokaal - Lokale helden (klein)bijzonder. Een mooie afsluiting van 2017.

Zet je collega’s aan het werk: Combineer de eindejaarsborrel met een workshop. Brood bakken, koffie branden, bier brouwen of een kookworkshop…onze producenten geven graag hun ambacht door voor thuis. Niet alleen gezellig, ook leerzaam!

Zoveel mogelijk, wij helpen graag!

Kerstpakket Het Lokaal - lokale helden (groot)Je leest het, Het Lokaal maakt Kerst graag bijzonder voor jouw bedrijf en alle medewerkers. Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken. We geven graag letterlijk en figuurlijk een voorproefje van de kerstopties. Mail naar info@hetlokaal.nl voor een afspraak. Spontaan binnenlopen mag natuurlijk ook. We zijn open op dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 9.00 – 21.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot18.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Een afspraak kan ook buiten openingstijden, als dat beter uitkomt.