Lokaler kan de Kerst niet worden. Doe je kerstinkopen in Het Lokaal: De Smaak van de Stad, kerstbier, kerstbrood en panettone en een winkel vol streeklekkers voor het kerstdiner. Knallend het jaar uit? Dat kan met Limburgse bubbels en versgebakken oliebollen van Carel Elsenburg. Een leuk cadeau? De Lokale Kerstbox!

Smaak van de Stad – streekmarkt

Smaak van de Stad kerstmarktOp zaterdag 16 december staan de kramen weer klaar voor de Smaak van de Stad. Een intieme, sfeervolle editie, gericht op lekkers voor het kerstdiner of mooie cadeautjes voor onder de boom. Voor de kerst-chefs zijn de Paddenstoelenkraam, Vleesch&Co, Kaasboerderij Doruvael, Van de Vis Eierspecialist en de Bokkenbunker aanwezig.

Meer gemak in de keuken en toch een fantastisch kerstdiner? Met de producten van PrincePie, Lucious Loaf, Eemlook en Rigault Thuisgemaakt staat er snel lokaal lekkers op tafel. Wijngaard Aan de Breede Beek heeft de bijpassende wijnen. Nieuw op de markt is Fiona’s Baking Avenue: glutenvrije taartjes en andere heerlijkheden.

Lokaler wordt de Kerst niet

Het kerst lokaal kerstinkopen

Speciaal voor de feestdagen worden er in Het Lokaal bijzondere producten gemaakt. Eric’s Beercraft brouwt een warm kerstbier. Elsenburg & Sebastiani Broodmakers bakken hun inmiddels befaamde Kerststol en Panettone. Op Oudjaarsdag bakt Carel oliebollen en appelbeignets.

Voor onder de boom stelde Het Lokaal, samen met Boot Koffie, EBC en de Broodmakers een ‘lokaal-pakket’ samen. Met Kerststol, koffie en bier.  Zelf een pakketje samenstellen kan natuurlijk ook. De medewerkers van Het Lokaal helpen er graag bij!

Kom kerstinkopen doen: speciaal lokaal assortiment

Kerstinkopen voor een geslaagd kerstdiner? In het VersLokaal liggen deze maand extra veel bijzondere producten. Rivierkreeftjes, coquilles, oesters, mosselen, forel en nog meer vis. Mooi (wild) vlees, vleeswaren en bijzondere kazen. Ook aan de bubbels is gedacht: RAAR uit Limburg heeft een prachtige Brut gemaakt, volgens de champagnemethode.

kerstinkopen brut champagne raar

Aangepaste openingstijden

Doe op tijd de kerstinkopen! Het Lokaal is op 24, 25 en 26 december gesloten en op Oudjaarsdag open van 9 tot 15 uur. Verder gelden de gewone openingstijden.