Kok Tobias in Het LokaalStreeksupermarkt en -restaurant Het Lokaal is sinds het begin van 2018 langer open. Met de komst van Tobias Jansen als kok in het Proeflokaal staan er op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond heerlijke streekgerechten op het menu. Na drie testavonden heeft Tobias bewezen een succesvolle aanvulling te zijn voor Het Lokaal.

Veel mensen kennen Tobias als bakker van Corazon Bakery. Na vijf jaar Corazon koos Tobias toch weer voor de keuken, het diner en smaakvolle avonden. Vol trots presenteerde hij donderdag 4 januari – als kok van Het Lokaal – zijn menu aan de gasten en medewerkers. Het Lokaal is nu op donderdag-, vrijdag- én zaterdagavond open voor diner. 

Voor iedereen iets lekkers

Naast Paolo’s Pizza op vrijdag, is de menukaart uitgebreid met diverse voor-, hoofd en nagerechten. Allemaal in het thema ‘streek’. Zo serveert Tobias het ‘Plankje om te delen’. Een samenstelling van kleine hapjes, waarmee hij het aanbod Het Lokaal optimaal introduceert. De langzaam gegaarde sukade van Hoeve Ravenstein is één van de absolute smaakmakers als hoofdgerecht. De kaart is klein, maar biedt gegarandeerd voor iedereen iets lekkers. Het menu staat op de website. Wil je komen eten? Reserveer dan een tafel, dit kan per mail, via het contactformulier of via een berichtje op Facebook of Twitter.

Smaakmakers uit de streek

Ook de lunchkaart van Het Lokaal is vernieuwd. Belegde broodjes, elk met de naam van de Smaakmaker uit de streek, zoals de Stroese Dame (broodje geitenkaas), Van de Vis (broodje spiegelei) of een broodje hamburger: Vleesch & Co. Zo laat Het Lokaal niet alleen in de winkel zien waar en door wie de producten worden gemaakt, maar ook in het restaurant.

Langzaam uitbreiden, ook voor thuis

Naast de uitbreiding van avonden blijft Het Lokaal in 2018 zich op meer onderdelen doorontwikkelen. Zo start in het voorjaar de webwinkel, waardoor boodschappen online besteld en aan huis bezorgd kunnen worden. Daarnaast worden diverse gerechten uit het Proeflokaal vanaf het voorjaar ook aangeboden om mee te nemen voor thuis. Geen zin om te koken, toch een lekker en gezond streekmaal op het bord.