Gezocht: medewerkers bediening! Sinds 4 januari 2018 is het restaurant van Het Lokaal op meerdere avonden van de week open! Heerlijke, eenvoudige gerechten, gemaakt met veelal biologische producten uit de streek en altijd van het seizoen. Dagelijks wisselen we in het aanbod.

Zo bakt onze bakker Paolo op vrijdagavond de lekkerste pizza’s van Amersfoort. Op de donderdag-, zaterdag- en zondagavond zet kok Tobias net zulke lekkere gerechten op de kaart. Geen lange keuzelijst, maar een paar gerechten, gemaakt met de beste producten en daardoor bijzonder in smaak.

Bij deze vernieuwing hoort ook uitbreiding van het team.

Medewerker(s) bediening

Snelle en klantgerichte service is een basisvoorwaarde voor ieder restaurant, ook bij ons. Dat is niet altijd vanzelfsprekend en ook niet eenvoudig. Je hebt een extra zintuig nodig om overzicht te houden als het druk is en aan te voelen wat je gasten nodig hebben om ze een aangename avond te verzorgen. Wij zoeken iemand die oog heeft voor de gasten en goed kan communiceren met de collega’s in bediening en in de keuken.

Wil jij bij Het Lokaal werken? Mail je motivatie naar info@hetlokaal.nl of vul het contactformulier op deze pagina in.

Trouwens, ook als je aan de slag wilt in de spoelkeuken mag je contact opnemen. We kunnen ook nog wel wat (af)waskracht gebruiken!