Op zaterdag 31 maart vieren we de lente met de Smaak van de Stad. Dé streekmarkt voor food als non-food. De plek waar lokale ondernemers, productenten en initiatieven samenkomen. Een gezellige markt waar we laten zien wat de stad mooier, lekkerder, leuker en beter maakt. Boeren, producenten, kunstenaars, uitvinders, scholieren, studenten, fabrikanten, muzikanten, winkeliers, chef-koks, ontwerpers….iedereen is welkom: mensen die een gezicht geven aan onze stad. Op de Oliemolenhof verbinden we ze met elkaar op een grote markt.

Ook onze verjaardag!

We vieren niet alleen de lente, het is ook onze verjaardag! Op 26 maart 2016 openden we de deuren van Het Lokaal. We zorgen er dus voor dat de Smaak van de Streek extra feestelijk is. Hoe? Daar werken we nog aan… 😉

Meer dan food

Sinds 2017 is de Smaak van de Stad meer dan alleen food:

Er wordt zoveel moois gemaakt in de regio. Niet alleen eetbare producten. Van sieraden tot schilderijen, van kleding tot muziek. Ook deze producten verdienen een plek op de Smaak van de Stad.

Wanneer en waar?

De Smaak van de Stad staat op zaterdag 31 maart van 10 – 17 uur op het Oliemolenhof.

Ken je het Oliemolenhof nog niet? Voorheen was dit parkeerplaats “Eemlaan”. De afgelopen maanden wordt deze parkeerplaats – als onderdeel van De Nieuwe Stad – verbouwd tot stadspark. Wil je meer weten over de verbouwing, kijk dan eens op de website van De Nieuwe Stad. Waar je kunt parkeren tijdens de Smaak van de Stad lees je hier.

Wie staan er op de Smaak?

Kijk hier wie op de Smaak van de Stad aanwezig is. We werken deze lijst steeds bij, zodra een nieuwe deelnemer zich aanmeldt. Mis je een product of mogelijke deelnemer die absoluut op de markt moet staan? Vul dan het contactformulier in. Tips zijn zeer welkom!

Wil je ook een kraam op de Smaak van de Stad?

Meld je dan aan via dit inschrijfformulier of lees meer informatie voor deelnemers. Aan deelname op de markt zijn een aantal voorwaarden verbonden. Bij de aanmelding stellen we diverse vragen waaruit duidelijk wordt wat zowel jouw als onze wensen op de markt zijn.