zomermarkt streekmarkt bij Het LokaalZaterdag 30 juni: zomermarkt. De Streekmarkt bij Het Lokaal. Dé plek waar lokale boeren, producenten, kunstenaars, uitvinders, fabrikanten, muzikanten, winkeliers, chefs en ontwerpers samenkomen. Dé markt om te laten zien wat de stad mooier, lekkerder, leuker en beter maakt! Iedereen is welkom: mensen die een gezicht geven aan onze stad.

30 juni: zomermarkt

Ruim 20 deelnemers vullen de Oliemolenhof met producten uit de streek. Alle deelnemers tonen hun (vaak ambachtelijke) product en vertellen graag waar en hoe het wordt gemaakt. Proeven mag natuurlijk ook altijd! Wie er op de markt aanwezig zijn lees je op onze webpagina over de Streekmarkt.

Zomertour

Harmonieorkest Wilskracht is op zomertour! 45 muzikanten komen (om 14.30 uur) met hun klapstoel naar de Streekmarkt en spelen vrolijke, zomerse muziek voor jong en oud. Meezingen mag, gewoon luisteren natuurlijk ook.

Ben je benieuwd naar wat de streek te bieden heeft? Maak je graag eens een praatje met één van de makers? Of wil je meezingen met Wilskracht? Kom dan naar de Streekmarkt!