We doen het nog een keer! Vier gangen, drie chefs, één tenor (en een pianist)

Een avond uit als een echte Italiaan in hartje….Amersfoort. Het succes in juni herhalen we op woensdag 26 september. Dan organiseren we in Het Lokaal een Opera-avond. Geniet van een viergangendiner en luister naar de jonge tenor Maurice Rommers.

Wat gaan we doen?

Tijdens de opera-avond serveren we vier heerlijke gerechten, gemaakt door (broodmakers, die veel meer kunnen dan brood maken) Paolo Sebastiani, Carel Elsenburg en natuurlijk onze eigen chef-kok Tobias Jansen. Zij laten zich niet alleen inspireren door de Italiaanse smaken en de roots van Paolo, maar ook door de klanken van Maurice. Een avond met lange tafels, goede wijn, mooie muziek en heerlijk eten!

Tussen de gangen door zingt Maurice enkele bekende melodieën van de grote componisten. Welke dat in september zijn blijft nog even een verrassing.

Lokaal eten met een Italiaanse twist, dat is de opera-avond in Het Lokaal! Reserveer een plek aan tafel via onze webwinkel!

Reserveer nu