Vanaf nu kun je in Het Lokaal terecht voor de Koffiekaart. Een strippenkaart, waarmee je koffie drinkt, met korting!

Hoe werkt de Koffiekaart?

Er zijn twee varianten: Zwart of Wit. De kaart voor zwarte koffie kost 25 euro. Wit is 30 euro. Dit betaal je volledig als je de kaart aanschaft. Op de kaart staan 12 vakjes. Bij elke koffie die je bestelt en afrekent met de koffiekaart, stempelen wij een vakje af. Omgerekend krijg je met een koffiekaart altijd twee koffies gratis!.

Voor welke koffies geldt dit?

De zwarte koffiekaart geldt voor espresso en americano. Altijd een ‘enkel shot’.  De witte koffiekaart geldt voor cappuccino, cappuccino scuro of cortado. Ook koffies waar een enkel shot koffie in gaat.

Ook de beste koffie?

Natuurlijk kun je ook de ‘beste koffie van Nederland‘ bestellen. In september 2018 bracht Dennis (barista bij Boot Koffie) een ode aan de familie Hartmann, en hun heerlijke koffie uit Panama. De Panama Hartmann Natural is door het grote succes voor dit seizoen helemaal op. Maar gelukkig staat de, eveneens prijswinnende, Panama Birdsong regelmatig op onze molen. Ook als espresso, americano of cappuccino is deze koffie een beleving op zich!

Hoe lang is de Koffiekaart geldig?

De kaart is twee jaar geldig, vanaf de aankoopdatum. Maar, het moet toch wel lukken om in twee jaar tijd 12 keer koffie bij ons te drinken? (Meer koffies per keer bestellen mag natuurlijk ook.)

Waar kan ik die kaart halen?

De kaarten liggen bij de koffiebar in het ProefLokaal, je rekent de kaart ook af in het restaurant. Bestel je koffie met de koffiekaart, geef dit dan ook altijd even aan bij je bestelling, dan zorgen wij voor een stempeltje!