zomermarkt streekmarkt bij Het LokaalDe laatste Streekmarkt bij Het Lokaal. Van 2018 dan natuurlijk, want volgend jaar zijn we gewoon weer terug! Dé plek waar lokale boeren, producenten, kunstenaars, uitvinders, fabrikanten, muzikanten, winkeliers, chefs en ontwerpers samenkomen. Dé markt om te laten zien wat de stad mooier, lekkerder, leuker en beter maakt! Iedereen is welkom: mensen die een gezicht geven aan onze stad.

24 november: de laatste markt van 2018

Enthousiaste deelnemers uit de streek vullen de Oliemolenhof met hun producten. Alle deelnemers tonen hun (vaak ambachtelijke) product en vertellen graag waar en hoe zij dat maken. Proeven mag natuurlijk ook altijd! Alle deelnemers op de herfstmarkt staan op onze webpagina over de Streekmarkt (deze lijst wordt na elke nieuwe aanmelding bijgewerkt).

Ben je benieuwd naar wat de streek te bieden heeft? Maak je graag eens een praatje met één van de makers? Kom dan naar de Streekmarkt!