oliebollen en appelbeignets bestellenOliebollen en appelbeignets mogen niet ontbreken tijdens Oudejaarsavond, toch? Sluit 2018 Lokaal af met oliebollen en appelbeignets, gebakken door Carel Elsenburg (Elsenburg & Sebastiani Broodmakers). We bakken alleen oliebollen mét krenten. De appelbeignets zijn van bladerdeeg, met kaneelsuiker.

Het is niet meer mogelijk oliebollen en appelbeignets te bestellen. Maandag 31 december is Het Lokaal open van 9.00 – 17.00 uur, er worden meer bollen en beignets gebakken dan wat is besteld. Maar… op=op!

Heb je een bestelling geplaatst? Kom deze dan na 12.00 uur, maar voor 15.00 uur ophalen. We staan buiten. Om te voorkomen dat er een extra rij bij de kassa in de winkel ontstaat, vragen we je de oliebollen en appelbeignets buiten contant te betalen, het liefst zo gepast mogelijk.

De gebruikte foto is van Ian Schneider via Unsplash

De gebruikte foto is van Ian Schneider via Unsplash

De gebruikte foto is van Ian Schneider via Unsplash