De nieuwe kaart van Het (Proef)Lokaal is een groot succes! In het laatste kwartaal van 2018 introduceerden we het ‘samen delen’­ menu. Dankzij alle positieve reacties besloten we vanaf nu ook op zondagavond heerlijke lokale gerechten op tafel te zetten. Kom je eten? We hebben voor 27 januari en 3 februari een actie die je niet wilt missen!

menu boven de zitkuilHet menu

Ken je ons menu al? Op de kaart staan 12 ‘hoofd’gerechten en 3 desserts. Je kiest met je tafelgenoten 5, 7 of 9 gerechten uit (met of zonder dessert, want die mag je ook later los bestellen natuurlijk). Er zijn geen gangen. Chefs Tobias en Paul kookt en serveert wat klaar is. Dat kan één gerecht zijn, soms twee of meer tegelijk… je schept zelf op. Zo eet je steeds wat anders lekkers, verspreid over de avond.

Tweede persoon gratis!

Kom je zondag 27 januari of zondag 3 februari eten? We hebben een mooie aanbieding: De 2e persoon aan tafel eet gratis! Wel even reserveren, dan ben je zeker van een tafel!