Het Lokaal is drie jaar open

Met een luide ‘Yihaaa’ sprongen wethouder Yvonne Kemmerling en gedeputeerde Pim van den Berg drie jaar geleden voor het eerst Het Lokaal binnen.

Op zaterdag 3o maart is Het Lokaal alweer drie jaar open! Reden voor een feestje. Kom je ook? We starten de dag met een speciale Streekmarkt. Niet alleen de kramen vol streekproducten zoals je van ons gewend bent…we vullen de markt aan met vintage, mode, sieraden en meer mooi spul. Samen met Winkels op Wielen organiseren we namelijk de Lieve Lentemarkt! Dat betekent dus meer kramen en meer gezelligheid!

Na de markt steken we het vuur aan. Het vuur van de barbecue natuurlijk. Naast de gewone avondkaart serveren we ook gerechten van de barbecue én Paolo’s pizza!  Vooraf betalen is niet nodig, reserveren wel. Dat kan makkelijk via de button onderaan deze pagina

We zien je graag op onze verjaardag, tot dan!

p.s. ben of ken jij een producent van lokale producten die echt op de Streekmarkt thuishoren? Aanmelden kan nog!

lentebarbecue