De herfstmarkt op 26 september was een groot succes! Helaas blijven de aanmeldingen voor oktober en november wat achter. Daarom besluiten we dat de herfstmarkt ook de laatste markt van dit jaar was. Maar, niet getreurd. In 2020 is de Streekmarkt bij Het Lokaal weer terug. We organiseren dan vier markten, elk seizoen één. We doen dit niet alleen. Bij alle vier streekmarkten sluit Winkels op Wielen bij ons aan. In maart dit jaar draaiden we al eens een markt samen met WoW: gegarandeerd meer gezelligheid, een groter aanbod en vooral ook een divers aanbod op één grote markt.

De laatste markt van 2019

Dit betekent wel dat de septembermarkt dus de laatste markt van 2019 was. Een mooi moment om alle deelnemers te bedanken voor een bijzonder marktjaar. We hopen jullie allemaal natuurlijk in 2020 weer met een goed gevulde kraam op het Oliemolenhof terug te zien. Tot dan!

(Wil je vast aanmelden voor een kraam op de markten in 2020? Dat kan via dit formulier!)