Steun lokale ondernemers en verwen je medewerkers dit jaar extra met Kerst! Kom naar Het Lokaal! We hebben diverse bijzondere activiteiten en producten om de Kerst compleet en vooral Lokaal te maken. 

Zoveel lekkere, ambachtelijke en lokale producten. Het aanbod in de winkel in Het Lokaal is zó divers: ideaal voor een kerstpakket-op-maat! Met keuze uit meer dan 1.200 producten is het alsof je in één groot kerstpakket rondloopt. En dat kan dus ook, jouw medewerkers kunnen tijdens een VIP avond zelf hun eigen pakket shoppen. 

Wil je dat wij een pakket voor je samenstellen? Dat kan uiteraard ook! We hebben al enkele standaardpakketten voor je samengesteld. Is dat niet helemaal wat je zoekt? Geef ons jouw wensen en budget door, dan doen wij een voorstel wat daar bij past. 

kerstlogo lokaal

Kerstborrel…mét shoptegoed?

Het jaar feestelijk afsluiten met je collega’s?  Hoe mooi is het als iedereen naar huis gaat met een persoonlijk kerstpakket? Smaken verschillen nu eenmaal. Organiseer een Kerstborrel in Het Lokaal of op ons terras. Tussendoor kiezen je collega’s, met een vastgesteld budget, in onze winkel een eigen pakket. Gezellig & praktisch!

Een andere manier om medewerkers zelf een cadeau te laten kiezen: De Lokale Cadeaukaarten. Deze kaarten zijn verkrijgbaar alle mogelijke bedragen. De cadeaukaarten hoef je niet in één keer uit te geven. Ze zijn in te wisselen in de winkel, maar ook in het restaurant. Natuurlijk kunnen de kaarten ook in combinatie met een kerstpakket. We hebben wat suggesties hieronder op de foto gezet.

Iedereen hetzelfde pakket?

We doen op deze pagina een paar voorstellen (onder dit artikel), van kleine pakketten tot goed gevulde boxen. Wil je een andere samenstelling? We vullen ook pakketten op maat. Kom langs, dan kiezen we samen de lekkerste producten voor jouw kerstgeschenk.

Mail of bel ons om jouw wensen te bespreken!

We doen wat suggesties voor kerstpakketten:

Klik op de pakketten voor meer informatie (dit werkt niet op elke telefoon). Wil je meer weten of een pakket op maat bestellen? Kom langs of bel even voor een afspraak.

Luxe kerst

LUXE KERST

Een speciaal pakket gevuld met de lekkerste lokale delicatessen. Deze box is uiteraard naar wens aan te passen, uit te breiden of te combineren met andere pakketten

Kosten: €87,50 (excl. BTW en bezorgkosten)

Goed gevuld kerstpakket

Goed gevuld

GOED GEVULD!

Een pakket vol delicatessen uit onze winkel. Chocolade, olijfolie, tapenade, wijn, soep, stroopwafels, jam, thee, fruitsap, pasta, pastasaus, koekjes, drop en grissini.

Kosten: €45 (excl. BTW en bezorgkosten)

kerstpakket stevig

Kerstborrel - stevige wijn

KERSTBORREL STEVIGE WIJN

Alles voor een lekkere borrel en liefhebbers van stevige wijn. Witte en rode wijn uit Sicilië, chips, grissini, tapenade, pesto, droge worst van Brandt & Levie en oude kaas.

Kosten: €42,50 (excl. BTW en bezorgkosten)

Kerstpakket bier

Kerstborrel - bier

KERSTBORREL BIER

Alles voor een lekkere borrel en liefhebbers van speciaalbier. Drie biertjes uit Amersfoort, chips, grissini, tapenade, droge worst van Brandt & Levie en oude kaas.

Kosten: €30 (excl. BTW en bezorgkosten)

kerstpakket fruitig

Kerstborrel - fruitige wijn

KERSTBORREL FRUITIGE WIJN

Alles voor een lekkere borrel en liefhebbers van fruitige wijn. Witte en rode wijn uit Sicilië, chips, grissini, tapenade, pesto, droge worst van Brandt & Levie en oude kaas.

Kosten: €35 (excl. BTW en bezorgkosten)

Lokale Kerst I

LOKALE KERST I

Producten uit Het Lokaal en uit de regio. Een kerststol van Elsenburg & Sebastiani, Sambal Bert, Jam van Tres Jolie, Boot Koffie en fruitsap van de Nieuw Slagmaat.

Kosten: €30 (excl. BTW en bezorgkosten)

kerstpakket lokale kerst 2

Lokale kerst II

LOKALE KERST II

Producten uit Het Lokaal en uit de regio. Een kerststol van Elsenburg & Sebastiani, Sambal Bert, Jam van Tres Jolie, Boot Koffie, speciaalbier uit Amersfoort en witte wijn van Aan de Breede Beek.

Kosten: €42,50 (excl. BTW en bezorgkosten)

kerstpakket ontbijt 1

Kerstontbijt I

KERSTONTBIJT I

Een pakket om de ochtend goed mee te beginnen. De lekkerste kerststol, van Elsenburg & Sebastiani, jam, boerenboter en een fles fruitsap.

Kosten: €19,50 (excl. BTW en bezorgkosten)

Kerstontbijt II

KERSTONTBIJT II

Een pakket om de ochtend goed mee te beginnen. Een heerlijke kerststol van Elsenburg & Sebastiani, jam, boerenboter, fruitsap en thee.

Kosten: €21,50 (excl. BTW en bezorgkosten)

Wil je zelf een cadeau of product toevoegen aan het pakket, of meerdere pakketten combineren tot één supergroot pakket? We regelen het graag voor je. Je kunt zelf producten aanleveren, of aangeven welke wensen je hebt en dan gaan wij op zoek naar een leverancier. Wil je bijvoorbeeld een mooie houten snijplank toevoegen, een tafelbarbecue, fondue set, wijnglazen…. bedenk het maar, we horen het graag.