oudjaar 2019: oliebollen en appelbeignets bestellenOudjaar 2019: Oliebollen en appelbeignets mogen niet ontbreken tijdens Oudejaarsavond, toch? Sluit 2019 Lokaal af met oliebollen en appelbeignets, gebakken door Carel Elsenburg (Elsenburg & Sebastiani Broodmakers). Maar, dit jaar kun je ook al je (stok)brood bestellen voor oudjaarsdag. Zo ben je verzekerd van brood, oliebollen en appelbeignets, ofwel: een goed gevuld Oud & Nieuw 😉

(Brood of gebak bestellen voor Kerst? In de bakkerij ligt een papieren formulier!)

Bestel Grijs brood en stokbrood

Via het digitale bestelformulier bestel je nu al je brood voor oudjaarsdag. We merkten vorig jaar dat het brood supersnel op was. Zonde als je naast het net vist….dus: bestel nu je Grijs Brood of Stokbrood. Op het formulier staan de bijbehorende prijzen.

De lekkerste oliebollen en appelbeignets!

We bakken alleen oliebollen mét krenten. De appelbeignets zijn van bladerdeeg, met kaneelsuiker. Bestel ze nu! De oliebollen zijn 1 euro per stuk, de appelbeignets 2,25 euro. Op het bestelformulier zie je de aanbieding voor 10 oliebollen of 5 appelbeignets. In totaal kun je 30 stuks bestellen. Dus, 20 oliebollen/10 appelbeignets, 15 oliebollen/15 appelbeignets of gewoon lekker 30 oliebollen….de keuze is aan jou.

(Er zijn geen vegan, glutenvrije of lactosevrije oliebollen. In de bollen zit melk, ei, boter, bloem, rozijnen, goudreinet…en gist)

Ophalen en afrekenen

Heb je een bestelling geplaatst? Kom deze dan na 11.00 uur, maar voor 16.00 uur ophalen. Bestellingen haal je op in de bakkerij. Betalen kan bij de kassa van Het Lokaal. Speciaal voor deze dag maken we een uitzondering: je mag pinnen, maar ook contant betalen.

Oudjaar 2019: Niet besteld?

Dinsdag 31 december is Het Lokaal open van 9.00 – 17.00 uur, er worden meer bollen en beignets gebakken dan wat is besteld. De losse verkoop is buiten in de kraam. Maar… op=op. Je kunt dus een gokje wagen voor de losse verkoop, maar….als je zeker wilt zijn van voldoende brood, bollen en beignets: bestel nu!