steun de voedselbankNa de drukke Kerstdagen wordt er in januari altijd minder gedoneerd aan de Voedselbank. Daarom leverde Voedselbank Amersfoort een boodschappenlijstje bij ons in. Ons doel is zoveel mogelijk van deze boodschappen voor hen in te kopen.

Doe mee met onze Voedselbankactie. Normaal gesproken krijg je bij supermarkten een lijstje, met de vraag of jij enkele producten wilt kopen. Nu doen wij de boodschappen ‘coronaproof’, maar…daar hebben we wel jouw hulp bij nodig!

Bestel je een maaltijd, dan kun je ervoor kiezen om iets meer te betalen dan je totaalbedrag. Dit kan al vanaf 1 euro, want alle kleine beetjes helpen! Zo helpen we samen mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank deze donkere winterdagen door!

Kun jij iets missen, doe dan mee!

Bestel je een maaltijd, doe je online of in de winkel boodschappen, dan kun je ervoor kiezen om iets meer te betalen dan je totaalbedrag. Dit kan al vanaf 1 euro, want alle beetjes helpen! Zo helpen we samen mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank deze donkere winterdagen door!

Hoe werkt het online?

In het afhaal-menu staan niet alleen onze heerlijke lokale maaltijden, maar ook een product ‘Voedselbank’ voor 1 euro per stuk. Kies je 1, dan is jouw bijdrage 1 euro. Wil je 5 euro bijdragen? “Bestel” dit product dan vijf keer.

In de online boodschappenwinkel werkt het net zo. Bekijk het product, kies jouw bijdrage en doe lekker (online) boodschappen. Woon je in Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Soest of Hoevelaken, dan komt Martin van 2Wielkoeriers de boodschappen op de fiets bij je thuisbezorgen. Lekker makkelijk, duurzaam én lokaal!

Wil je gewoon in onze winkel meedoen met deze actie?

Laat het ons bij de kassa weten. Wij verhogen het totaalbedrag van je aankoop met het door jou gewenste bedrag. Wat jij bijdraagt aan de Voedselbank is ook 100% voor Voedselbank Amersfoort!

Bestel een LokaalMaal
Doe online boodschappen
Of kom gewoon gezellig langs!