Parkeren:

Op 22 april sluit Het Lokaal de deuren van het huidige pand. We verhuizen ‘naar de overkant’! Tegelijk met deze verhuizing vervallen ook de parkeerplaatsen bij Het Lokaal op Oliemolenhof 90. Ons nieuwe adres (voor navigatie) wordt Oliemolenhof 20. Parkeren is dan alleen nog mogelijk op het Oliemolenhof (elektrische auto’s), bij Vicky of in de parkeergarage Eemplein.

Elektrisch parkeren

Heb je een elektrische auto, dan open je met de laadpas de slagbomen van het parkeerterrein Oliemolenhof. Overdekt parkeren kan ook, in parkeergarage Eemplein. Vanaf het Eemplein loop je richting het water en dan links naar Het Lokaal. Kijk voor actuele tarieven en meer informatie parkeergarageeemplein.nl.

Nieuw: Vicky!
Vlak vóór parkeerterrein Oliemolenhof is nog een slagboom. Als je vanaf de Eemlaan links richting Oliemolenhof rijdt, direct rechts na de bocht. Dat is een klein, geasfalteerd parkeerterrein waarbij je via de app Vicky vooraf een parkeerplaats kunt reserveren. Je leest meer over parkeren met Vicky op hun website!

Dichtsbijzijnde gehandicaptenparkeerplaats

Aan de Eemlaan (ter hoogte van huisnummer 17) is een gehandicaptenparkeerplaats, waar max. 3 uur geparkeerd kan worden met een gehandicaptenparkeerkaart. Het Lokaal ligt op 170 meter afstand van deze parkeerplaats.

Bezoekadres: Oliemolenhof 90, 3812 PB in Amersfoort

Bezoekadres vanaf 27 april: Oliemolenhof 20

KvK 63269465 | BTWnr NL855162533B01

Algemeen
033-7820503
info@hetlokaal.nl

Een tafel reserveren in ons restaurant:
Klik hiervoor op de knop ‘reserveren’ rechtsonder op deze pagina.

Andere reserveringen, feesten, vergaderingen en catering aanvragen:
reserveren@hetlokaal.nl

Winkel inkoop:
inkoop@hetlokaal.nl

Voor overige vragen bereik je ons via onderstaande gegevens of door het contactformulier in te vullen.
Wil je bij ons komen werken? Kijk dan op de speciale vacaturepagina.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht