Parkeren:

Op het terrein van Het Lokaal is beperkt plaats voor (kort) parkeren, maar wel echt alleen voor bezoekers van Het Lokaal! Je bereikt ons via de steeg vanaf de Kleine Koppel. Zet je navigatie op Oude Fabrieksstraat 7. Rij langs de Prodentfabriek, voorbij de parkeerplaatsen langs de gevel door tot je rechts de steeg in kunt (aan de gevel hangt een bord met onze naam erop). Kijk uit voor het liggende paaltje en rij voorzichtig door de steeg over de drempel, want die is best hoog. Pas op voor voetgangers, fietsers én onze buitenbar als je aan het einde van de steeg ons terrein op rijdt. Als je om de fietsenrekken en picknickbanken rijdt, kun je – als er plek is – de auto op het grind parkeren. Er is plek voor zo’n zes/zeven auto’s.

Heb je een elektrische auto, dan open je met de laadpas de slagbomen van het parkeerterrein Oliemolenhof. Overdekt parkeren kan ook, in parkeergarage Eemplein. Vanaf het Eemplein loop je richting het water en dan links naar Het Lokaal. Kijk voor actuele tarieven en meer informatie parkeergarageeemplein.nl.

Nieuw: Vicky!
Vlak vóór parkeerterrein Oliemolenhof is nog een slagboom. Als je vanaf de Eemlaan links richting Oliemolenhof rijdt, direct rechts na de bocht. Dat is een klein, geasfalteerd parkeerterrein waarbij je via de app Vicky vooraf een parkeerplaats kunt reserveren. Je leest meer over parkeren met Vicky op hun website!

Bezoekadres: Oliemolenhof 90, 3812 PB in Amersfoort

KvK 63269465 | BTWnr NL855162533B01

Algemeen
033-7820503
info@hetlokaal.nl

Een tafel reserveren in ons restaurant:
Klik hiervoor op de knop ‘reserveren’ rechtsonder op deze pagina.

Andere reserveringen, feesten, vergaderingen en catering aanvragen:
reserveren@hetlokaal.nl

Winkel inkoop:
inkoop@hetlokaal.nl

Voor overige vragen bereik je ons via onderstaande gegevens of door het contactformulier in te vullen.
Wil je bij ons komen werken? Kijk dan op de speciale vacaturepagina.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht