Bezoekadres: Oliemolenhof 90, 3812 PB in Amersfoort

Openingstijden vanaf 1 juni:

Onze winkel en het terras (restaurant) hebben verschillende openingstijden. Klik op de juiste tab om de openingstijden te zien! Reserveren voor diner kan via de button ‘reserveren’  rechtsonder (alleen voor diner op het terras, voor ontbijt, lunch of gewoon een drankje kun je niet reserveren).

Parkeren:

Op het terrein van Het Lokaal is beperkt plaats voor (kort) parkeren. U bereikt ons via de steeg vanaf de Kleine Koppel. Zet uw navigatie op Oude Fabrieksstraat 7. Rij langs de Prodentfabriek & parkeerplaatsen aan het water door tot u rechts de steeg in kunt (er staat een bord of banner met ons logo). Rij voorzichtig door de steeg over de drempel. Pas op voor voetgangers of fietsers als u aan het einde van de steeg ons terrein op rijdt.

U kunt ook parkeren op het open terrein aan de Eemlaan. Dit is betaald parkeren. Overdekt parkeren kan ook, in parkeergarage Eemplein. Vanaf het Eemplein loop je richting het water en dan links naar Het Lokaal. Kijk voor actuele tarieven en meer informatie parkeergarageeemplein.nl

Contact:

Reserveren kun je doen via de “reserveren” knop rechts onderin op de pagina. Voor overige vragen bereik je ons via onderstaande gegevens of door het contactformulier in te vullen:

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Algemeen

  Telefoon: 033-7820503
  Email: info@hetlokaal.nl

  Reserveringen, feest, partijen, bruiloften, vergaderingen en catering aanvragen

  Email: reserveren@hetlokaal.nl

  Winkel, inkoop

  Email: inkoop@hetlokaal.nl

  Social Media
  Twitter: @HetLokaalBV
  Facebook: hetlokaalBV

  Het Lokaal BV
  Oliemolenhof 90
  3812PB Amersfoort

  KvK: 63269465
  BTWnr: NL855162533B01