Daar zijn we dan! Het Lokaal! We zijn er niet zomaar en niet opeens. Afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan een breed netwerk, de juiste partners en een goed ondernemingsplan. En niet onbelangrijk…. we hebben lang gezocht naar DÉ juiste locatie! En dit is hem geworden!

Oliemolenkwartier 90. Twee loodsen van de voormalige Rohm and Haas lijm en zeepfabriek in De Nieuwe Stad. Waar tot eind juni poppodium De Kelder nog in zit. Binnenkort zullen we de overeenkomst met Schipper Bosch tekenen en vanaf nu gaan we er hard aan werken zodat onze droom hier ook echt werkelijkheid zal worden. En daar moet nog veel voor gebeuren!

Crowdfunding

Komende weken zullen we onze crowdfunding campagne lanceren, we willen deze onderneming financieren met geld van mensen die Het Lokaal ook graag zien komen in Amersfoort. Die zich betrokken voelen bij ons initiatief en die er samen met ons een succes van gaan maken! Crowdfunden is overigens geen geld weggeven, het is een unieke kans om te investeren in een onderneming waarin jij ook gelooft! Wij betalen jou het geld terug in vijf jaar tijd en geven jou daar een aantrekkelijk rendement op van 25%, en daarnaast geven we je leuke extra’s…. maar het belangrijkste is…. je krijgt er een geweldige hotspot voor terug in Amersfoort! Een plek waar het om lekker en echte eten gaat! Binnenkort gaat de campagne van start en dan hebben we alle steun hard nodig. Voor dat het zover is gaan we eerst nog een video opnemen, een wervende tekst schrijven en een paar mooie tekeningen maken van onze plannen.