Evenementen en feesten

Feesten in Het Lokaal? Regelmatig organiseren we evenementen. Op ons terras of in het ‘stadspark’ van het Oliemolenhof.

Zeker vier keer per jaar staat de Streekmarkt op het Oliemolenhof. Dé plek waar lokale ondernemers, producenten en initiatieven samenkomen. Dé markt om te laten zien wat de stad mooier, lekkerder, leuker en beter maakt. Dat doen we samen met Winkels op Wielen: vintage, creatief en vooral erg gezellig!

Maar dat is niet het enige! Koningsdag staat bij ons in het teken van bier. Geïnspireerd op de Berlijnse Biergartens, is de lokale BierTuin inmiddels een echte traditie en niet meer weg te denken van deze Oranje Dag. Op ons terras tappen verschillende bierbrouwers uit de omgeving hun bieren. We zorgen voor muziek en lekker eten. Ontmoet en geniet.

Soms zijn evenementen minder groots, maar gewoon (ook) gezellig. Zo organiseren we een taartenbakwedstrijd of bedenken we een tof themadiner. Kan zomaar! Als we nieuwe evenementen bedenken, zetten we ze altijd op onze agenda en in een nieuwsbericht.

Verjaardag, bruiloft of ….?

Bij Het Lokaal houden we dus wel van feestjes. We organiseren ze daarom graag, ook voor jou! Zo kun je in Het Lokaal je verjaardag vieren. Nodig je vrienden en familie uit, begin met een borrel, zoek een plekje aan de lange tafels en geniet samen van een (vegan) lunch of diner.

Dansen? Prima! We hebben goede contacten met DJ’s en onze tafels en stoelen zetten we gewoon aan de kant. Trouwen? Ook leuk! Als je de gemeente om toestemming vraagt, mag je bij ons de ceremonie houden. Bij mooi weer is de cirkel van het Oliemolenhof trouwens ook een prachtige trouwlocatie. Wij zorgen voor de aankleding, hoewel je dit natuurlijk ook aan de ceremoniemeesters over kunt laten. Voor de soms onvermijdelijke ‘stukjes’ zijn er voldoende audiovisuele middelen beschikbaar.

Bedrijfsfeest? Of een interactief familiefeest? Kan ook! Wij zitten vol leuke ideeën en denken graag mee met dat van jou. Kortom: wil je feesten in Het Lokaal? Maak een afspraak en kom even langs. Die bespreken graag jouw wensen, voor een offerte & een geslaagd feest op maat!

Feesten in Het Lokaal