kerstbomen

Een lokale Kerst? Kom naar Het Lokaal! We hebben diverse bijzondere activiteiten en producten om de Kerst compleet en vooral Lokaal te maken. Doe boodschappen voor een uitgebreid Kerstdiner bij je thuis. Of, maak het jezelf makkelijk en kom op Tweede Kerstdag bij ons eten, dan kookt Tobias een heerlijk Kerstmenu!

Ook zakelijk zijn Kerst en Het Lokaal een perfecte combinatie! Zoveel lekkere, ambachtelijke en lokale producten. Het aanbod in de winkel in Het Lokaal is zó divers: ideaal voor een kerstpakket-op-maat! Combineer het met een diner of borrel voor een sfeervolle eindejaarsbijeenkomst, samen met je collega’s.

Op deze pagina:

  1. Kerstboodschappen
  2. Kerstdiner
  3. Kerstcadeaus
  4. Kerstpakketten
kerstlogo lokaal

Extra veel lekkers in huis: Kerstboodschappen

kerstboodschappen icoonKook je dit jaar zelf een fantastisch kerstdiner? Of wil je jouw gasten met Kerst verrassen met een kerstcadeau tijdens een uitgebreide kerstborrel?

Doe boodschappen voor het Kerstdiner of kom nog even heerlijk genieten van een kop koffie en taart. Op maandag 23 december zijn we gesloten, maar het weekend ervoor en op dinsdag 24 december ligt de winkel vol met extra veel kerstlekkers!

We zorgen voor extra bijzondere producten, om een Lokaal Kerstdiner compleet te maken. De heerlijke kerstbroden en panettones van Elsenburg & Sebastiani Broodmakers bijvoorbeeld. Al een paar jaar een Kerstbegrip! Maar er zijn meer mooie producten, zoals versgerookte zalm van Heinen & Koelewijn, of heerlijke (alcoholvrije) bubbels van Betuws Wijndomein.

Kerstdiner: Het Lokaal ♥ Vega(n)

kerstdiner icoonGeen zin om zelf in de keuken te staan? Geen probleem, kom bij ons eten! Op 26 december serveert Tobias een uitgebreid Kerstdiner. Meerdere gangen, bij elke gang een vegan optie. Voor 59,50 per persoon geniet je van een welkomstdrankje, twee amuses, twee voorgerechtjes, een tussengerecht, een hoofdgerecht, kaas, dessert en nog wat lekkers met koffie en/of thee.

Vegan? Ja!

Ons vegan-kerstdiner van vorig jaar was een succes. We gaan op herhaling. Alle gangen zijn vegetarisch, maar ook vegan mogelijk. Natuurlijk begrijpen we best dat niet iedereen vegan eet. Daarom bieden we bij twee gangen ook de keuze voor vis en/of vlees. We hebben geen uitgebreide menukaart, het menu staat vast, maar…gegarandeerd gevuld met heerlijke lokale gerechten!

Hoe laat?

Je bent welkom vanaf 18.00 uur. We ontvangen je met een drankje en amuses. Om 19.00 uur serveren we het eerste gerecht aan tafel. Voor alle gasten tegelijk dus, wel zo gezellig. Er is nog maar één tafeltje vrij (voor 2 tot 6 personen), dus reserveer snel! Wil je eerst weten wat we serveren? Bekijk dan hier het menu!

Kerstcadeaus en -pakketten

kerstcadeau icoon

Kerstborrel, -ontbijt, -lunch of -diner…mét shoptegoed?

Het jaar feestelijk afsluiten met je collega’s?  Hoe mooi is het als iedereen naar huis gaat met een persoonlijk kerstpakket? Smaken verschillen nu eenmaal. Organiseer een Kerstborrel, -ontbijt, -lunch of -diner in Het Lokaal. Tussendoor kiezen je collega’s, met een vastgesteld budget, in onze winkel een eigen pakket. Gezellig & praktisch!

Een andere manier om medewerkers, vrienden of familie zelf een cadeau te laten kiezen: De Lokale Cadeaukaarten. Deze kaarten zijn verkrijgbaar in diverse bedragen, allemaal verdeeld in ‘pins’ van 2,50 euro. De cadeaukaarten hoef je dus niet in één keer uit te geven. Ze zijn in te wisselen in de winkel, maar ook in het restaurant. Natuurlijk kunnen de bonnen ook in combinatie met een kerstpakket. We hebben wat suggesties hieronder op de foto gezet.

Iedereen hetzelfde pakket?

We doen op deze pagina een paar voorstellen (onder dit artikel), van kleine pakketten tot goed gevulde boxen. Wil je een andere samenstelling? We vullen ook pakketten op maat. Kom langs, dan kiezen we samen de lekkerste producten voor jouw kerstgeschenk.

Mail of bel ons om jouw wensen te bespreken!

We doen wat suggesties voor kerstpakketten:

Klik op de pakketten voor meer informatie (dit werkt niet op elke telefoon). Wil je meer weten of een pakket op maat bestellen? Kom langs of bel even voor een afspraak.

kerstpakket ontbijt 1

Kerstontbijt I

KERSTONTBIJT I

Een pakket om de ochtend goed mee te beginnen. De lekkerste kerststol, van Elsenburg & Sebastiani, jam, boerenboter en een fles fruitsap.

Kosten: €17,50 (excl. BTW en bezorgkosten)

Kerstontbijt II

KERSTONTBIJT II

Een pakket om de ochtend goed mee te beginnen. Een heerlijke kerststol van Elsenburg & Sebastiani, jam, boerenboter, fruitsap en thee.

Kosten: €20 (excl. BTW en bezorgkosten)

Lokale Kerst I

LOKALE KERST I

Producten uit Het Lokaal en uit de regio. Een kerststol van Elsenburg & Sebastiani, Sambal Bert, Jam van Tres Jolie, Boot Koffie en fruitsap van de Nieuw Slagmaat.

Kosten: €30 (excl. BTW en bezorgkosten)

kerstpakket lokale kerst 2

Lokale kerst II

LOKALE KERST II

Producten uit Het Lokaal en uit de regio. Een kerststol van Elsenburg & Sebastiani, Sambal Bert, Jam van Tres Jolie, Boot Koffie, speciaalbier uit Amersfoort en witte wijn van Aan de Breede Beek.

Kosten: €42,50 (excl. BTW en bezorgkosten)

Kerstpakket bier

Kerstborrel - bier

KERSTBORREL BIER

Alles voor een lekkere borrel en liefhebbers van speciaalbier. Drie biertjes uit Amersfoort, chips, grissini, tapenade, droge worst van Brandt & Levie en oude kaas.

Kosten: €30 (excl. BTW en bezorgkosten)

kerstpakket fruitig

Kerstborrel - fruitige wijn

KERSTBORREL FRUITIGE WIJN

Alles voor een lekkere borrel en liefhebbers van fruitige wijn. Witte en rode wijn uit Sicilië, chips, grissini, tapenade, pesto, droge worst van Brandt & Levie en oude kaas.

Kosten: €35 (excl. BTW en bezorgkosten)

kerstpakket stevig

Kerstborrel - stevige wijn

KERSTBORREL STEVIGE WIJN

Alles voor een lekkere borrel en liefhebbers van stevige wijn. Witte en rode wijn uit Sicilië, chips, grissini, tapenade, pesto, droge worst van Brandt & Levie en oude kaas.

Kosten: €42,50 (excl. BTW en bezorgkosten)

circulair kerstpakket

Circulaire kerst

CIRCULAIRE KERST

Een speciaal pakket gevuld met duurzame, circulaire producten. Een grow-kit om oesterzwammen te kweken op koffiedik, bier van oud brood en aardappels, jam van gered fruit, ice tea van waste en soep gemaakt van afgekeurde groenten.

Kosten: €32,50 (excl. BTW en bezorgkosten)

Goed gevuld kerstpakket

Goed gevuld

GOED GEVULD!

Een pakket vol delicatessen uit onze winkel. Chocolade, olijfolie, tapenade, wijn, soep, stroopwafels, jam, thee, fruitsap, pasta, pastasaus, koekjes, drop en grissini.

Kosten: €45 (excl. BTW en bezorgkosten)