Kerstpakketten en cadeaus

Kerstpakketten en cadeaus met een unieke, lokale inhoud? Stel zelf een écht lokaal kerstpakket samen. Natuurlijk kunnen wij helpen om de perfecte combinatie te vinden van de mooiste en lekkerste producten uit onze winkel. Verras jouw medewerkers tijdens de feestdagen met een pakket van Het Lokaal. Je geeft gegarandeerd een kerstpakket dat zowel uniek als duurzaam is.

Een vleugje lokale magie voor jouw kerstpakket

Wij bieden een ruime selectie van unieke, lokaal samengestelde kerstpakketten en cadeaus. Een perfecte mix van smaakvolle verrassingen en duurzaamheid. Onze kerstpakketten zijn speciaal ontworpen om de lokale maker te ondersteunen en om te laten zien wat Amersfoort en onze streek te bieden heeft. Met zorgvuldig geselecteerde producten van lokale boeren en producenten, biedt elk pakket een unieke ervaring. Zeker als je ‘m helemaal zelf samenstelt!

Een kerstpakket of een cadeaupas?

Liever geen pakket? Geef dan tóch Het Lokaal cadeau. Met onze cadeaupas stellen jouw medewerkers hun eigen cadeau samen. Ze zoeken zelf iets uit in onze winkel, vol met lokale en duurzame producten. Of ze komen lekker eten in ons (vegan) restaurant. Zo wordt hun eigen kerstpakket nog persoonlijker en genieten ze van items die perfect passen bij hun eigen smaken en voorkeuren.

Een kerstpakket met een persoonlijk tintje

Bij Het Lokaal begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en verschillende wensen heeft als het gaat om kerstpakketten. Daarom denken we graag met je mee over de mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een pakket voor een klein team of een groot bedrijf, wij leveren maatwerk dat past bij jouw specifieke behoeften en budget. Neem contact met ons op en laat ons weten wat je in gedachten hebt. We staan klaar om je te helpen een onvergetelijk kerstgeschenk te creëren.

Geen Kerst, toch een cadeau?

Ook op andere momenten stellen we natuurlijk graag met jou een cadeaupakket samen. Al is het een cadeau voor een collega die afscheid neemt, een bedankje voor sprekers bij een bijeenkomst of een andere reden: we hebben altijd geschenkverpakkingen klaarstaan, die we voor je vullen met lokaal lekkers naar keuze. Cadeaukaarten zijn uiteraard altijd verkrijgbaar en niet alleen te besteden in de winkel, maar ook in ons restaurant.

(Kerst)borrel en bedrijfsfeesten

Een kerstborrel of bedrijfsfeest organiseren die men niet snel vergeet? Dat vraagt om een toplocatie en om de lekkerste, lokale hapjes. Vier bij ons de feestelijke sfeer van Kerst – of het thema van jouw bedrijfsfeest – waar iedereen zich direct thuis voelt.

Bij Het Lokaal geloven we dat een borrel meer is dan alleen het heffen van het glas. Het is een moment om te verbinden, te genieten en samen herinneringen te creëren. Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om je te verwelkomen met een glimlach en een gezellig praatje, waardoor de sfeer ontspannen en ongedwongen is.

Een unieke kerstborrel

Wat onze kerstborrel extra bijzonder maakt, is het ambachtelijke karakter. We serveren een selectie van hapjes die allemaal zijn bereid met lokale en seizoensgebonden producten. Een diner is natuurlijk ook mogelijk! Volledig vegetarisch of vegan is voor ons geen enkel probleem.

Of je nu met een klein team, een hele afdeling of een groep vrienden de kerst wilt vieren, Het Lokaal biedt ruimte voor zowel intieme bijeenkomsten als grotere gezelschappen. Ons restaurant (of één van de vergaderruimtes voor kleinere groepen) wordt aangepast aan jouw specifieke wensen en we denken graag met je mee over de mogelijkheden. Samen creëren we een kerstborrel die past bij jouw visie en budget.

We bespreken graag jouw wensen. Bel ons, stuur een e-mail of kom gezellig even langs!