Nederland gaat met vakantie, de zogenaamde komkommertijd breekt aan. Maar niet voor ons. Het zijn spannende, maar vooral leuke tijden! We zijn ruim over de 150.000 euro gegaan met crowdfunding en we worden overladen met postieve, enthousiaste reacties en veel media-aandacht. Een mooi resultaat van zeven weken crowdfunding.

Nog drie weken en dan eindigt de crowdfundingcampagne en begint een geheel nieuwe fase. Maar eerst nog die laatste dagen van crowdfunding. We hebben een bijzonder bedrag op de teller staan. De komende dagen hopen we dat bedrag nog te verhogen. Is 200.000 euro haalbaar? Het zou geweldig zijn.

Afgelopen week hebben we ook goed nieuws van de gemeente ontvangen. De benodigde wijziging op het bestemmingsplan is goedgekeurd door het college van B&W. Van de gemeente mogen we aan de slag met detailhandel, horeca en groothandel in De Nieuwe Stad. Een belangrijk moment voor ons. Nu kunnen we verder met de aanvraag van de bouw- en de gebruikersvergunning.

Nu we zo’n mooi resultaat hebben geboekt kunnen we met De Nieuwe Stad ook werken een aan definitieve huurovereenkomst. Zoals het er nu naar uitziet krijgen we de sleutel op 1 september dit jaar en kan de sloop, verbouwing en inrichting beginnen!

Geen komkommertijd voor ons, maar hard op weg naar de realisatie van onze droom… 2015 is het startjaar van Het Lokaal!