Lunch

Lunch samen met collega’s. Dat kan gewoon ‘op de zaak’, want we bezorgen de lunchbox. We kunnen ook in Het Lokaal de tafel vast dekken. Even de deur uit en lunchen in een andere omgeving.

Neem jij je eigen lunch mee naar kantoor? Veel mensen eten ‘even snel’ aan het bureau, maar dat is helemaal niet zo goed! Samen lunchen, even uit het werkritme stappen en gezellig met je collega’s aan tafel. Dat is niet alleen gezellig, maar ook gezond! Het Lokaal biedt vanaf nu de Lokale Lunchbox. Bezorgd op de zaak. Maar we kunnen ook de tafel dekken in Het Lokaal. Stap even uit de werkomgeving en schuif bij ons aan bij ‘de gedekte tafel’. Reserveren kan via de webwinkel!

lokale lunchbox

Lunchbox

Brood van Elsenburg & Sebastiani Broodmakers. Vleeswaren, kaas, zoet beleg, zuivel en sap. Een volledige lunch, je moet alleen zelf je brood smeren. We bieden een standaard lunchbox, die je kunt uitbreiden met extra producten, voor een meer uitgebreide lunch. Kijk onderaan deze pagina wat er in de basisbox zit.

(Hoewel het brood dagvers het allerlekkerst is, kun je de box prima bewaren. Zo kun je met minder personen een paar dagen lunchen met dezelfde lunchbox)

De lunchbox is beschikbaar vanaf 10 personen. Als extra kun je soep, fruit, luxe beleg of zoetigheid bestellen. Voor de extra’s geldt geen minimaal aantal. Zo kan de één kiezen voor fruit, de ander voor soep…of geen extra’s. We bezorgen tussen 9 en 12 uur, zodat je op tijd de tafel kunt dekken.

Bestel de lunchbox via onze webwinkel. In het afrekenproces kies je een bezorgdatum.

De gedekte tafel

Willen jullie even de deur uit, maar niet gelijk a la carte ‘uit eten’? Dan is de gedekte tafel een mooie lunchsuggestie. In ons restaurant dekken we de tafel, net als thuis. Op tafel staan drie soorten brood, boter, diverse soorten kaas, vleeswaren en zoet beleg, gekookte eieren, soep, salade en fruitsap. Schuif aan en smeer zelf je boterhammen. Een leuke manier om samen te eten. Ook mogelijk als ontbijt, een lunch tijdens een personeelsdag of gewoon even met collega’s onthaasten aan tafel. Het kan allemaal! Wil je een tafel reserveren, mail dan naar reserveren@hetlokaal.nl, dan nemen we alle mogelijkheden even met je door. De gedekte tafel is natuurlijk ook mogelijk in combinatie met een vergadering in onze vergaderruimte.

Bestel of reserveer nu ontbijt of lunch voor jou en je collega’s!