Puur, lekker en vers eten bij Het Lokaal

In ons restaurant kun je zes dagen per week terecht voor ontbijt en lunch. Van woensdag- tot en met zaterdagavond serveren we ook diner! We koken veel met producten uit de winkel, maar vooral met pure, lekkere, verse en lokale producten. Bij ons proef je dat de streek te bieden heeft. Dat is écht genieten!

Reserveren? Ja graag! Via de groene knop rechtsonder deze pagina reserveer je een tafel voor ontbijt, lunch of diner. Voor alleen een drankje of een kop koffie kun je niet reserveren. Kom gewoon langs, er is eigenlijk altijd wel plek. Staat het moment van jouw keuze er niet tussen, dan zitten we waarschijnlijk al vol, of we hebben een andere activiteit in Het Lokaal.

Wat kun je bij ons eten?

Op deze pagina staan de menukaarten voor drank, ontbijt en lunch. Even ‘wakker worden’ in Het Lokaal. Ontbijten met versgebakken croissantjes of granola uit de bakkerij? Dat kan! We hebben ook een ruime lunchkaart, met soep, brood(plank) of een salade. Het aanbod is zowel vegan als vegetarisch, maar ook met vlees of vis.

Er is geen vaste dinerkaart. Ons diner bestaat uit een wekelijks wisselend vijfgangendiner, volledig vegan. Hou je wel van een stukje vlees of vis, dan bestel je dat er gewoon bij. We koken met wat er op dat moment beschikbaar is, het kan dus zijn dat een bepaald gerecht de ene dag nét iets anders is samengesteld dan de voorgaande dag. Daarom bieden we op deze site geen kaart aan, laat je verrassen met onze lokale smaken! Aan tafel vertellen we je graag meer over de gerechten en de extra opties in vlees of vis van de dag. Natuurlijk houden we graag rekening met eventuele dieetwensen en allergieën. Geef deze aan als je bij ons reserveert, dan kunnen we hier vooraf al op inspelen.

Even snel een hapje eten kan natuurlijk ook, als vijf gangen teveel is, bespreken we aan tafel de andere opties!