De komende tijd is ons restaurant gesloten, door de geldende coronamaatregelen. Gelukkig blijft de winkel wél open! Met van dinsdag tot en met zondag jouw dagelijkse lokale boodschappen, vers brood van Elsenburg & Sebastiani Broodmakers, coffee-to-go, Het LokaalMaal & (op vrijdag) Pizza’s om af te halen en we bezorgen van vijf dagen per week jouw lokale boodschappen aan huis!

Het LokaalMaal en Paolo’s Pizza

Onze gewone maaltijden kun je ‘afhalen via Formitable‘.

Maaltijden bestellen

Klik op de knop ‘bestellen’ rechtsonder op deze pagina. Je komt dan in ons afhaalmenu, met diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je ook pizza bestellen. Kies wat jij lekker vindt, selecteer de dag/het tijdstop waarop je jouw gerechten af wilt halen, betaal via iDEAL en we zien je op jouw gekozen tijd in Het Lokaal. Jouw bestelling staat dan voor je klaar.

De gerechten krijg je koud mee, instructies hoe je alles thuis warm maakt. Even opwarmen en lekker snel aan tafel met een gezond, lokaal maal!

Ook coffee-to-go en lunchbroodjes

Natuurlijk ben je altijd welkom voor een kop koffie, soep of een lunchbroodje. Bestellen kan bij de koffiebar, dan maken we het gelijk voor je klaar!
Kortom: blijf Lokaal eten en kopen, #supportyourlocals, wij zetten de schouders er weer onder, hopelijk samen met jou!

Het restaurant is gesloten i.v.m. de coronamaatregelen. De winkel is wel open, ook voor ToGo!

Via de knop ‘bestellen’ rechtsonder op deze pagina zie je het dagelijkse aanbod aan afhaalmaaltijden. Tenminste, in de winkel liggen vaak nog wel wat extra verrassingen. Op vrijdag kun je ook pizza afhalen (ook online te bestellen voor afhaal). Thuis nog even een paar minuutjes in de oven en: aan tafel!

Je bestelt makkelijk via de website, maar je mag natuurlijk ook even bellen of zomaar langslopen. Er is vast genoeg!

Voor het afhalen van de pizza’s geldt het volgende: je bestelt en betaalt de pizza via onze website (knop bestellen) of bij de koffiebar. Ondertussen doe je boodschappen of je wacht buiten (in het zonnetje). Als het druk is krijg je een pieper mee, dus je weet het gelijk als je pizza’s klaar zijn! Heb je online besteld, dan ligt de pizza klaar op het door jou gekozen tijdstip.

Je krijgt de pizza koud mee. Dit heeft te maken met veiligheidsmaatregelen (geen lange wachtrijen), maar we willen je ook van een zo vers mogelijke pizza laten genieten. Daarom moet je de pizza thuis nog even afbakken:

  • Oven voorverwarmen op 210 – 240 graden.
  • Ventilatie uit, dus alleen boven en onderwarmte.
  • Baktijd is zo’n 7 – 10 minuten. Let vooral goed op dat de mozzarella smelt en/of de bodem knapperig wordt.
  • Pas extra op smaak brengen als je de pizza gebakken hebt: gebruik bv. een goede olijfolie, zwarte peper, evt zout en oregano.

Vooraf maaltijden of pizza bestellen: graag!

Kijk via de knop ‘bestellen’ rechtsonder wat ons aanbod is. Bestel en betaal online, kies je afhaalmoment en we zien je graag in Het Lokaal!

Veiligheidsmaatregelen: De ingang van het restaurant is nu de ingang van de winkel! Zo bieden we de ruimte voor éénrichtingsverkeer om voldoende afstand te houden tot elkaar. We maken vaker schoon, wassen onze handen nóg beter dan we al deden en houden ons natuurlijk aan alle hygiënemaatregelen. Als het echt te druk wordt binnen, kunnen we je vragen even buiten te wachten.

Zo passen we op jullie en op elkaar.