Daar gaan we weer…to go!

Het restaurant moet met de huidige ‘avondlockdown’ al om 17.00 sluiten. Niet echt gunstig om even lekker te komen tafelen. Maar…wat niet bij ons kan, kan thuis wel! Bestel nu voor afhaal!

Proef Lokaal menu: Een box vol met diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Met instructie hoe jij dit menu net zo mooi en lekker op tafel zet als ons keukenteam. Dit menu bestaat uit drie gangen, voor 30 euro per persoon. Het menu is volledig vegan. Wil je toch een stukje vlees/vis/gevogelte? Elke week bieden we een andere optie om mee te bestellen, voor 10 euro per persoon. Dit menu is te bestellen vanaf 2 personen.

Even snel een hapje eten kan ook, want we bieden ook elke week een wisselend hoofdgerecht. Deze is ook helemaal vegan en waanzinnig lekker!

Lekker lang borrelen, maar dan thuis? Bestel de borrelbox! Een fijne borrelplank met brood, hummus, tapenade, (droge worst), (vegan) kaas, mosterd, olijven, tafelzuur, een stukje hartige taart, falafel met komijndip en een soepje. Waarom de ()? Nou, je bestelt de borrelbox vegan of met vlees. Vanaf twee personen, voor 12,50 per persoon.

Wijn meebestellen om de avond helemaal spectaculair te maken? Kan hoor. Kijk snel in onze webwinkel en bestel (voor afhaal).

Voor ontbijt, lunch, koffie of een borrel(plank) ben je natuurlijk tot 17.00 uur van harte welkom. En de buitenbar is ook open! Op maandag 6 en maandag 13 december zijn we ook op maandag open! Je reserveert een tafel via de groene knop rechtsonder op deze pagina.

Bestel hieronder jouw Lokaal AfhaalMaal

Terras Het Lokaal 2021

Het Proef Lokaal-menu van deze week:

Vooraf:
Brood met hummus, tapenade en olijfolie
Herfstsalade
Vegan erwtensoep
Falafel met komijndip

Hoofd:
Paarse aardappelmousseline met ratatouille van courgette en oregano, met:
Coquille van knolselderij, vinaigrette van hazelnoot en citroen, gebakken shi-take en jus de legumes.
Geroosterde groenten en aardappels

Proeverij dessert:
Broodpudding
Vegan chocolademousse
Panna cotta van braam

Ontbijt, lunch en dranken

ProductenPrijsAantalKies mij!
LokaalMaal
LokaalMaal | vegan hoofdgerecht
Paarse aardappelmousseline met ratatouille van courgette en oregano. Met coquille van knolselderij, vinaigrette van hazelnoot en citroen, gebakken shi-take en jus de legumes. En met geroosterde groenten en aardappels.
15,00 incl. BTW
borrelbox
Borrelbox | niet vegan
Een heerlijke borrelplank met brood, hummus, tapenade, droge worst, kaas, mosterd, olijven, tafelzuur, een stukje hartige taart, falafel met komijndip en een soepje. Deze borrelbox is genoeg voor 2 à 3 personen.
25,00 incl. BTW
borrelbox
Borrelbox – vegan
Een heerlijke VEGAN borrelplank met brood, hummus, tapenade, vegan kaas, mosterd, olijven, tafelzuur, een stukje hartige taart, falafel met komijndip en een soepje. Deze borrelbox is genoeg voor 2 à 3 personen.
25,00 incl. BTW
Proef Lokaal menu
Proef Lokaal menu | uitbreiding vlees/vis
Let op! Dit is geen heel menu, maar een extra optie om het Proef Lokaal-menu of losse LokaalMaal uit te breiden met vlees of vis. Deze week (t/m zondag 5 december): Langzaam gegaarde brisket en kabeljauw
10,00 incl. BTW
Proef Lokaal menu
Proef Lokaal menu | afhaal (vegan)
Wekelijks wisselend, goed gevulde box met diverse (vegan) voor-, hoofd- en nagerechten om te delen. Met instructies hoe je de gerechten thuis serveert. Te bestellen vanaf 2 personen (prijs is per persoon). Aan te vullen met vlees/vis-aanbod van de week.
30,00 incl. BTW
wijnarrangement
Wijnarrangement klein
Prosecco, rode wijn en witte wijn (kleine flesjes 3 x 375 ml)
20,00 incl. BTW
wijnarrangement
Wijnarrangement groot (3 x 750 ml)
Prosecco, rode wijn en witte wijn (grote flessen 3 x 750 ml)
32,00 incl. BTW
kerstdiner 2021
Kerstdiner met uitbreiding
Met trio van snoekbaars | kalfssukade | fazant bij hoofdgerecht. Bekijk het menu. (Af te halen op 24, 25 of 26 december, tussen 13 en 17 uur)
62,00 incl. BTW
kerstdiner 2021
Kerstdiner – volledig vegan
Vijf gangen Kerstdiner, volledig vegan. Bekijk het menu. (Af te halen op 24, 25 of 26 december, tussen 13 en 17 uur)
49,50 incl. BTW