Puur, lekker en vers eten bij Het Lokaal

In ons restaurant kun je zes dagen per week terecht voor ontbijt en lunch. Van donderdag- tot en met zondagavond serveren we ook diner! We koken veel met producten uit de winkel, maar vooral met pure, lekkere, verse en lokale producten. Bij ons proef je dat de streek te bieden heeft. Dat is écht genieten!

Reserveren? Ja graag! Via de groene knop rechtsonder deze pagina reserveer je een tafel voor ontbijt, lunch of diner. Voor alleen een drankje of een kop koffie kun je niet reserveren. Kom gewoon langs, er is eigenlijk altijd wel plek. Staat het moment van jouw keuze er niet tussen, dan zitten we waarschijnlijk al vol, of we hebben een andere activiteit in Het Lokaal.

Wat kun je bij ons eten?

Je leest het op de menukaarten via de rode knoppen op deze pagina.

Even ‘wakker worden’ in Het Lokaal. Ontbijten met versgebakken croissantjes of granola uit de bakkerij? Dat kan! We hebben ook een ruime lunchkaart, met soep, brood(plank) of een salade. Het aanbod is zowel vegan als vegetarisch, maar ook met vlees of vis.

Ons diner bestaat uit een wekelijks wisselend vijfgangendiner, volledig vegan. Hou je wel van een stukje vlees, vis of gevogelte, dan bestel je dat er gewoon bij. We koken met wat er op dat moment beschikbaar is, dus we vertellen je graag over de niet-vegan uitbreiding als je bij ons aan tafel zit. Even snel een hapje eten kan natuurlijk ook, want alle gangen zijn ook los te bestellen!

Het Lokaal op donderdag-,vrijdag-, zaterdag- en zondagavond open voor diner. Binnenkort openen we ook op woensdagavond.
(Let op: er is geen pizza meer op vrijdagavond, maar wel heel veel ander lokaal lekkers!)

Terras Het Lokaal 2021
Ontbijt en lunch
Drankenkaart
Dinerkaart