Laat het mooie weer maar komen. Het restaurant is weer open!

Wat kan wanneer en waar?

Kom je bij ons eten? Vanaf donderdag 17 juni zijn we weer vier avonden open!

Op donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagavond geniet je in Het Lokaal van ons Chefs-menu. Je kiest een Proef Lokaal-menu, vergelijkbaar met drie gangen, voor 34.50 euro per persoon. Even snel een hapje eten kan ook. Ons Klein Lokaal-menu is vergelijkbaar met één gang en kost 19.50 per persoon. In de basis zijn deze menu’s veganistisch, maar zeker uit te breiden met vlees of vis (tegen meerprijs).

Kies je voor het laatste kleine menu, dan kun je ook nog losse voorgerechten kiezen en natuurlijk staan er desserts op de kaart. Het menu staat vast, maar wisselt elke week. Dus het wordt nooit saai 😉

In juli en augustus: geen pizza, wél Het Nieuwe Stadsterras!

Elsenburg & Sebastiani Broodmakers maakt in de zomermaanden geen pizzadeeg. Dat betekent dat we in juli en augustus op vrijdag géén pizza serveren, ook niet voor afhaal. Je kunt wel lekker snacken op Het Nieuwe Stadsterras. Het Lokaal staat daar met ‘iets met kikkerewten’ (onder andere falafel), Zandvoort aan de Eem bakt (wel) pizza en Vuurproeven zorgt voor lekkers van de grill. Je kunt voor Het Nieuwe Stadsterras niet reserveren. Maar met zo’n 500 zitplaatsen is er vast wel een plekje vrij.

Welke regels gelden er nu? (in ieder geval tot 30 juni)

Per tafel mogen maximaal vier gasten zitten. Alleen voor mensen die samenwonen (één huishouden) hebben we tafels voor meer personen. Wil je met meer dan vijf personen reserveren, dan moet je even bellen. De tafel die je reserveert staat in principe binnen, maar bij mooi weer houden we een plekje op het terras voor je vrij.

In ons restaurant (dus alleen binnen) draagt iedereen een mondkapje. Zit je aan tafel, dan mag deze natuurlijk af…anders wordt het lastig eten, drinken en praten. Bij binnenkomst – ook op het terras – wacht je even tot wij jouw tafel aanwijzen. Zo houden we gelijk in de gaten wie er zijn en of er nog tafels vrij zijn voor spontaan aanlopende gasten. We vragen je dan gelijk naar jouw gezondheid. Heb je niet gereserveerd, dan vragen we je ook jouw contactgegevens achter te laten. Deze bewaren we 14 dagen, zodat we je kunnen bellen als dat nodig is. na 14 dagen vernietigen wij alle persoonsgegevens.

Op de buitenbar hangen onze specials buiten de kaart. Zo kies je nu ook voor een uitgebreide, lokale – het mag weer, lunchplank of een goed gevulde borrelplank met twee speciaalbiertjes naar keuze. Hiervoor mag je een tafel reserveren, als je zeker wilt zijn van een tafel op ons terras. dit doe je via de groene knop ‘reserveren’ rechtsonder op deze pagina.

Terras Het Lokaal 2021

De diner-menu’s wisselen elke week van smaak en ingrediënten, afhankelijk van wat het seizoen en de winkel te bieden hebben. Daarom staat het menu niet online. Laat je verrassen en reserveer een tafel voor ons Proef Lokaal menu!

menu zomer ontbijt lunch 2021
Menu zomer dranken 2021