2022 is hét Streekmarkt-jaar

Samen met Winkels op Wielen natuurlijk!

Foto’s zien van de laatste markt?
Scroll door naar beneden!

De Streekmarkt bij Het Lokaal. Dé plek waar lokale ondernemers, producenten en initiatieven samenkomen. Dé markt om te laten zien wat de stad mooier, lekkerder, leuker en beter maakt. Boeren, producenten, kunstenaars, uitvinders, scholieren, studenten, fabrikanten, muzikanten, winkeliers, chef-koks, ontwerpers….iedereen is welkom: mensen die een gezicht geven aan onze stad. Op de Oliemolenhof verbinden we ze met elkaar op een grote markt.

Vier x Markt, nog één te gaan!

De StreekMarkt bij Het Lokaal & Winkels op Wielen bundelen weer hun krachten én het plezier om een toffe markt neer te zetten.

Na de Lieve Lente, de (regenachtige) Zwoele Zomer en de Heeeerlijke Herfstmarkt doen we er nog één dit jaar: de Warme Wintermarkt!

Wanneer?

  • Op 17 december is het de beurt aan de “Warme Wintermarkt” vol lekkers en leuks voor de feestdagen.

Waar?

Normaal gesproken staan we OP het Oliemolenhof. Op 18 december opent hier dit jaar het Glazen Huis van 3FM Serious Request. Wij maken met liefde plaats, dus de Warme Wintermarktkramen staan op 17 december in en rond de Oude Fabriekstraat, dus midden IN De Nieuwe Stad!

Wie?

Dat weten we nog niet. Natuurlijk zien we een aantal vaste deelnemers terug, maar er is altijd plek voor nieuwe, creatieve, lokale ondernemers die hun toffe spullen willen verkopen. Zodra de lijst zich vult, zetten we die natuurlijk op de website!

Wil jij op de markt staan?

Aanmelden? Dat kan via deze link of via de rode knop op deze pagina.

Zet vast in je agenda: in 2023 doen we er gewoon weer vier!

Tenminste, dat zijn de plannen. We zien je graag op 25 maart (Lieve Lente), 24 juni (Zwoele Zomer), 23 september (Heeeerlijke Herfst) en 16 december (Warme Winter).

Inschrijven voor de Streekmarkt

Wil je deelnemen aan één of meerdere streekmarkten? Vul via de rode button onderaan deze pagina het formulier volledig mogelijk in.
Heb je vragen? Mail dan naar info@hetlokaal.nl!

Kosten voor deelname aan de markt:

  • Als je op de rode knop klikt, ga je naar het aanmeldformulier. Onderaan op dat formulier staan de prijzen! Let op, er is een verschil in prijzen tussen ‘houdbaar en bederfelijke handel’ .

Voorwaarden

  • Bij afzeggingen tot uiterlijk de dag vóór de markt wordt 50% in rekening gebracht.
  • Kun je er niet bij zijn? Laat ons dat zo snel mogelijk weten, er zijn altijd anderen die staan te trappelen op de wachtlijst!
  • De markt is van 10.00 tot 17.00 uur. We verwachten dat deelnemers de hele dag meedoen en op tijd opbouwen.
Aanmelden!

Hoe ziet zo’n markt er nou uit?

(foto’s door: Ruud van der Graaf)