Is het al zomer? Bijna!

Daar gaan we weer. Zou het nu wel lukken? Doe vast een mooi-weer dansje, dan komt het vast allemaal goed. Op 24 juni is het volop zomer. Hoog tijd voor de Zwoele Zomermarkt op het Oliemolenhof. 

Streekmarkt x Winkels op Wielen!

Foto’s zien van de Lieve Lente 2022?
Scroll door naar beneden!

De Streekmarkt bij Het Lokaal. Dé plek waar lokale ondernemers, producenten en initiatieven samenkomen. Dé markt om te laten zien wat de stad mooier, lekkerder, leuker en beter maakt. Boeren, producenten, kunstenaars, uitvinders, scholieren, studenten, fabrikanten, muzikanten, winkeliers, chef-koks, ontwerpers….iedereen is welkom, want we doen dit samen met de tofste markt van Nederland: Winkels op Wielen. Een markt vol met mensen die een gezicht geven aan onze stad. Op de Oliemolenhof verbinden we ze met elkaar op één grote markt.

Vier x Markt, elk seizoen!

De StreekMarkt bij Het Lokaal & Winkels op Wielen bundelen weer hun krachten én het plezier om een toffe markt neer te zetten. Vier keer per jaar, elk seizoen een markt.

Wanneer?

  • Op 25 maart trappen we af met de “Lieve Lentemarkt” > geannuleerd
  • We gaan op 24 juni voor ‘s zomerse sferen, met de “Zwoele Zomermarkt”
  • Onstuimig weer of Indian Summer? Op 23 september is het tijd voor de “Heeeerlijke Herfstmarkt”
  • En op 16 december sluiten we het marktjaar af met de “Warme Wintermarkt”, vol lekkers en leuks voor de feestdagen.

Waar?

De kramen staan klaar OP de Oliemolenhof, op het parkeerterrein rondom de verdiepte cirkel. Ben je ‘niet van hier’, navigeer dan op Oliemolenhof 90. Dan kom je uit bij Het Lokaal, waar de markt niet te missen is. Die staat namelijk bij ons in de voortuin!

Wie?

Zodra we weten wie er op de markt staan, zetten we ze onderaan op deze pagina op de lijst. Deze lijst blijft tot aan de markt in beweging. Soms zijn er afmeldingen, waardoor er last-minute plekjes vrijkomen. Ben je benieuwd of jouw vaste lokale maker op de markt staat? Kijk dan vlak voordat je van huis gaat nog even op deze pagina. Of laat je gewoon verrassen, want er zijn nog zoveel meer leuke en lekkere spullen!

Wil jij op de markt staan?

De zomermarkt is vol! Maar, we hebben nog twee markten dit jaar. Aanmelden kan via deze link of via de groene knop op deze pagina.

Inschrijven voor de Streekmarkt

Wil je deelnemen aan één of meerdere streekmarkten? Vul via de groene button op deze pagina het formulier volledig mogelijk in.
Heb je vragen? Mail dan naar info@hetlokaal.nl!

Kosten voor deelname aan de markt:

  • Als je op de groene knop klikt, ga je naar het aanmeldformulier. Onderaan op dat formulier staan de prijzen! Let op, er is een verschil in prijzen tussen ‘houdbaar en bederfelijke handel’ .

Voorwaarden

  • Bij afzeggingen tot uiterlijk de dag vóór de markt wordt 50% in rekening gebracht.
  • Kun je er niet bij zijn? Laat ons dat zo snel mogelijk weten, er zijn altijd anderen die staan te trappelen op de wachtlijst!
  • De markt is van 10.00 tot 17.00 uur. We verwachten dat deelnemers de hele dag meedoen en op tijd opbouwen.

Hoe ziet zo’n markt er nou uit?

(foto’s door: Ruud van der Graaf)