Vergaderen, brainstormen, een workshop of een andere bijeenkomst? Het Lokaal heeft twee vergaderruimtes op de eerste verdieping (boven het magazijn). In onze ruimtes ‘Epi’ en ‘Geisha’ passen zo’n 20 – 35 personen, afhankelijk van de opstelling en gelegenheid.

Vergaderruimte 1, “Epi”

Deze ruimte, ingericht in het thema ‘brood’ biedt plaats aan maximaal 20 personen in vergaderopstelling en maximaal 24 personen in theateropstelling.

Deze ruimte, ingericht in het thema ‘koffie’ biedt normaal plaats aan maximaal 24 personen in vergaderopstelling en maximaal 35 personen in theateropstelling.

  • zakelijk
  • vergaderen in Het Lokaal

Reserveren:

(onder het formulier staat meer informatie over voorzieningen, toevoegingen en bijzonderheden)

Door onderstaand formulier in te vullen neem je een optie op gewenste datum/data en tijden. We nemen contact met je op om de gewenste datum te bevestigen en overige opties en kosten te bespreken. Reserveren kan per drie dagdelen:

  • 9.00 – 13.00 uur
  • 13.00 – 17.00 uur
  • 17.00 – 21.00 uur (alleen op woensdag- t/m zaterdagavond mogelijk)

Een dagdeel kost 125 euro, exclusief btw. Wil je voor meerdere dagen tegelijk reserveren, stuur dan een e-mail naar reserveren@hetlokaal.nl.

Voorzieningen

In beide ruimtes hangt een groot tv-scherm, voorzien van HDMI-aansluiting voor presentaties. Ook kun je gebruik maken van een flip-over. Let op: de vergaderruimtes zijn alleen bereikbaar via een trap, er is geen lift aanwezig.

Lunch, diner, overige wensen?

Wil je een bijeenkomst inclusief lunch, diner of zoetigheden bij de koffie? Geef dit aan bij de bijzonderheden in het reserveringsformulier. We nemen contact met je op om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.

  • Koffie, thee, water en koekjes: € 6,00 p.p. per dagdeel € 9,00 voor een hele dag
  • Houten plank met divers gebak: € 2,00 p.p. per dagdeel
  • Lunch, gedekte tafel: € 15,00 p.p.
  • Frisdrank en fruitsap (2 consumpties p.p.): € 5,00 p.p.

Arrangement € 29,50 per persoon

Huur je de hele dag een ruimte bij ons? Dan bieden we je een volledig arrangement. Onbeperkt koffie, thee en water de hele dag. Bij ontvangst zetten we een plank met gebakjes voor je klaar. We serveren een gedekte tafel met soep voor de lunch en in de middag zetten we in de ruimte frisdrank en fruitsap voor je klaar. Kortom, de hele dag volledig verzorgd.

Heb je andere wensen? Ontbijt, lunch a la carte, borrel of diner? Geef ons jouw wensen aan, we denk graag met je mee.

Meerdere dagdelen boeken?

Via bovenstaand formulier boek je een ruimte op de door jou gewenste datum en tijdstip. De ruimtes worden verhuurd per dagdeel van 4 uur, vanaf 9.00, 13.00 of 17.00 uur. Meerdere ruimtes of dagdelen boeken? Dat kan! Na de eerste keuze voor ruimte, datum en tijd verschijnt de optie “boek meer”. Als een ruimte al is volgeboekt kun je natuurlijk altijd terug via ‘vorige’ om te kijken of de andere ruimte nog wel beschikbaar is. Vragen of hulp nodig? Bel dan Het Lokaal: (033) 78 20 503 of mail naar reserveren@hetlokaal.nl