Dé lokale vergaderlocatie van Amersfoort

Op zoek naar een vergaderlocatie in Amersfoort? Stap uit de traditionele vergaderruimtes en laat je inspireren door de unieke sfeer van Het Lokaal. Vergroot de creativiteit en productiviteit van een vergadering in een ruimte die anders is dan alle andere. In het hart van Amersfoort, bieden wij een combinatie van moderne faciliteiten en een warme sfeer voor succesvolle vergaderingen. Een teamvergadering, een presentatie of een workshop, je kunt altijd terecht bij Het Lokaal.

De ideale vergaderlocatie voor jou!

We beschikken over twee vergaderruimtes, geschikt voor groepen tot 25 of 35 deelnemers. Die ruimte passen we aan op jouw specifieke behoeften. Onze vergaderlocatie is veel meer dan alleen een ruimte met stoelen en tafels. Het is een plek waar ideeën tot leven komen en waar teams samenwerken in een stimulerende omgeving, met comfort en functionaliteit. Bij Het Lokaal is alles tot in de puntjes verzorgd. We bieden moderne audiovisuele apparatuur, WiFi en professionele ondersteuning om ervoor te zorgen dat je vergadering vlekkeloos verloopt.

Meer dan vergaderen op onze vergaderlocatie in Amersfoort

Vergaderen bij Het Lokaal is meer dan alleen een prachtige ruimte. Als vega(n) restaurant in Amersfoort, bieden wij ontbijt, lunch en cateringmogelijkheden. Geniet van lekkere en gezonde gerechten, bereid met verse, lokale ingrediënten. Voor een uitgebreid ontbijt, een smaakvolle lunch of een ontspannen borrel na afloop, ons culinaire team staat klaar om aan al je wensen te voldoen.

Reserveren:

(onder het formulier staat meer informatie over voorzieningen, toevoegingen en bijzonderheden)

Door onderstaand formulier in te vullen neem je een optie op gewenste datum/data en tijden. We nemen contact met je op om de gewenste datum te bevestigen en overige opties en kosten te bespreken. Reserveren kan per drie dagdelen:

  • 9.00 – 13.00 uur
  • 13.00 – 17.00 uur
  • 17.00 – 21.00 uur (alleen op woensdag- t/m zaterdagavond mogelijk)

Een dagdeel kost 150 euro, exclusief btw. Wil je voor meerdere dagen tegelijk reserveren, stuur dan een e-mail naar reserveren@hetlokaal.nl.

In beide ruimtes hangt een groot tv-scherm, voorzien van HDMI-aansluiting voor presentaties. Ook kun je gebruik maken van een flip-over. Let op: de vergaderruimtes zijn alleen bereikbaar via een trap, er is geen lift aanwezig.

Wil je een bijeenkomst inclusief lunch, diner of zoetigheden bij de koffie? Geef dit aan bij de bijzonderheden in het reserveringsformulier. We nemen contact met je op om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.

  • Koffie, thee, water en koekjes: € 6,50 p.p. per dagdeel € 9,95 voor een hele dag
  • Houten plank met divers gebak: € 2,50 p.p. per dagdeel
  • Lunch, gedekte tafel: € 16,50 p.p.
  • Luxe gedekte tafel: € 18,00 p.p. (standaard gedekte tafel uitgebreid met kroketten en makreelsalade)
  • Frisdrank en fruitsap per dagdeel: € 6,50 p.p.

Arrangement € 32,50 per persoon.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Dan bieden we je een volledig arrangement. Onbeperkt koffie, thee en water de hele dag. Bij ontvangst zetten we een plank met gebakjes voor je klaar. We serveren een gedekte tafel met soep voor de lunch en in de middag zetten we in de ruimte frisdrank en fruitsap voor je klaar. Kortom, de hele dag volledig verzorgd.

Heb je andere wensen? Ontbijt, lunch a la carte, borrel of diner? Geef ons jouw wensen aan, we denk graag met je mee.

Via onderstaand formulier boek je een ruimte op de door jou gewenste datum en tijdstip. De ruimtes worden verhuurd per dagdeel van 4 uur, vanaf 9.00, 13.00 of 17.00 uur. Meerdere ruimtes of dagdelen boeken? Dat kan! Geef aan op het forumlier welke dagdelen je wilt boeken. Wij laten je weten of de aangevraagde dagdelen nog beschikbaar zijn. Vragen of hulp nodig? Bel dan Het Lokaal: (033) 78 20 503 of mail naar reserveren@hetlokaal.nl