Dé lokale vergaderlocatie van Amersfoort

Op zoek naar een vergaderlocatie in Amersfoort? Stap uit de traditionele vergaderruimtes en laat je inspireren door de unieke sfeer van Het Lokaal. Vergroot de creativiteit en productiviteit van een vergadering in een ruimte die anders is dan alle andere. In het hart van Amersfoort, bieden wij een combinatie van moderne faciliteiten en een warme sfeer voor succesvolle vergaderingen. Een teamvergadering, een presentatie of een workshop, je kunt altijd terecht bij Het Lokaal.

De ideale vergaderlocatie voor jou!

We beschikken over één vergaderruimte, geschikt voor groepen van max 25 deelnemers in ‘blokopstelling’ en max. 40 deelnemers in theateropstelling. Die ruimte passen we dus aan op jouw specifieke behoeften. Onze vergaderlocatie is veel meer dan alleen een ruimte met stoelen en tafels. Het is een plek waar ideeën tot leven komen en waar teams samenwerken in een stimulerende omgeving, met comfort en functionaliteit. Er worden ook yogalessen gegeven! Bij Het Lokaal is alles tot in de puntjes verzorgd. We bieden moderne audiovisuele apparatuur, WiFi en professionele ondersteuning om ervoor te zorgen dat je vergadering vlekkeloos verloopt.

Meer dan vergaderen op onze vergaderlocatie in Amersfoort

Vergaderen bij Het Lokaal is meer dan alleen een prachtige ruimte. Als vega(n) restaurant in Amersfoort, bieden wij ontbijt, lunch en cateringmogelijkheden. Geniet van lekkere en gezonde gerechten, bereid met verse, lokale ingrediënten. Voor een uitgebreid ontbijt, een smaakvolle lunch of een ontspannen borrel na afloop, ons culinaire team staat klaar om aan al je wensen te voldoen.

Nieuwe ruimte op onze nieuwe locatie

We hebben nog geen foto’s van de vergaderruimte. Op 27 april opent Het Lokaal op een nieuwe (tijdelijke) locatie: Oliemolenhof 20 (aan de overkant van ons huidige pand). Hier hebben we één vergaderruimte. We plaatsen snel foto’s op deze pagina. Wil je nu de ruimte al zien? Bel ons dan even om een afspraak te maken!

Reserveren:

(onder het formulier staat meer informatie over voorzieningen, toevoegingen en bijzonderheden)

Door onderstaand formulier in te vullen neem je een optie op gewenste datum/data en tijden. We nemen contact met je op om de gewenste datum te bevestigen en overige opties en kosten te bespreken. Reserveren kan per drie dagdelen:

  • 9.00 – 13.00 uur
  • 13.00 – 17.00 uur
  • 17.00 – 21.00 uur (alleen op woensdag- t/m zaterdagavond mogelijk, vanaf 21 mei ook op dinsdagavond)

Een dagdeel kost 175 euro, twee dagdelen (1 dag) 325 euro, exclusief btw. Wil je voor meerdere dagen tegelijk reserveren, stuur dan een e-mail naar reserveren@hetlokaal.nl.

In beide ruimtes hangt een groot tv-scherm, voorzien van HDMI-aansluiting voor presentaties. Ook kun je gebruik maken van een flip-over. Let op: de vergaderruimtes zijn alleen bereikbaar via een trap, er is geen lift aanwezig.

Wil je een bijeenkomst inclusief lunch, diner of zoetigheden bij de koffie? Geef dit aan bij de bijzonderheden in het reserveringsformulier. We nemen contact met je op om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.

  • Koffie, thee, water en koekjes: € 6,95 p.p. per dagdeel, € 9,95 voor een hele dag (excl. BTW)
  • Houten plank met divers gebak: € 2,50 p.p. per dagdeel
  • Lunch, gedekte tafel: € 17,89 p.p. (excl. BTW)
  • Luxe gedekte tafel: € 19,72 p.p. (standaard gedekte tafel uitgebreid met kroketten en makreelsalade, (excl. BTW))
  • Frisdrank en fruitsap per dagdeel: € 6,95 p.p.

Arrangement € 32,50 per persoon.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Dan bieden we je een volledig arrangement. Onbeperkt koffie, thee en water de hele dag. Bij ontvangst zetten we een plank met gebakjes voor je klaar. We serveren een gedekte tafel met soep voor de lunch en in de middag zetten we in de ruimte frisdrank en fruitsap voor je klaar. Kortom, de hele dag volledig verzorgd.

Heb je andere wensen? Ontbijt, lunch a la carte, borrel of diner? Geef ons jouw wensen aan, we denk graag met je mee.

Via onderstaand formulier boek je een ruimte op de door jou gewenste datum en tijdstip. De ruimtes worden verhuurd per dagdeel van 4 uur, vanaf 9.00, 13.00 of 17.00 uur. Meerdere ruimtes of dagdelen boeken? Dat kan! Geef aan op het formulier welke dagdelen je wilt boeken. Wij laten je weten of de aangevraagde dagdelen nog beschikbaar zijn. Vragen of hulp nodig? Bel dan Het Lokaal: (033) 78 20 503 of mail naar reserveren@hetlokaal.nl