Dagelijkse (vers)boodschappen doen in het VersLokaal? Dat kan!

We kopen regionaal in, maar het aanvullende assortiment kan ook van buiten onze regio komen, als dit niet in de directe omgeving verkrijgbaar is. We letten wel altijd op herkomst, smaak en duurzaamheid.

Wat koopt u in Het Lokaal?

Klik op de onderstaande categorieën om (een deel) van ons assortiment te bekijken. Seizoensproducten zijn niet specifiek benoemd, zoals groenten en vis. Hiervoor zijn we afhankelijk van het seizoen en de levering door boeren en producenten.

Nu ook online shoppen: Het Lokaal bezorgt Thuis!

In onze webwinkel kun je online boodschappen doen. Onze best verkopende producten bezorgen we nu gewoon bij je thuis! We doen dit op dinsdag- en zaterdagmiddag tussen 13 en 17 uur. De meeste boodschappen worden bezorgd door Martin van 2WIELKOERIERS, dus gewoon op de fiets. Wat niet lukt of past, brengen we met onze eigen LokaalBus. Kijk snel in de webwinkel en laat ons je boodschappen bezorgen!

(Het online assortiment is nog in ontwikkeling, de winkel wordt steeds uitgebreider! Mis je iets? Mail dan naar info@hetlokaal.nl en we bekijken of het missende product verkrijgbaar en online bezorgbaar is.)

Naar de WebWinkel
oliemolenhof