Wil jij werken bij Het Lokaal?

Het Lokaal groeit door en breidt de activiteiten steeds verder uit. Door deze groei zoeken we regelmatig nieuwe collega’s voor zowel de winkel als het restaurant. Iets voor jou?

Als er vacatures open staan, zie je ze hieronder. Maar ook een open sollicitatie wordt altijd gewaardeerd. We denken niet in hokjes, dus schroom niet om met een eigen voorstel te komen om bijvoorbeeld functies met elkaar te combineren.

Onze collega’s delen onze visie op een duurzame voedselketen. Het is leuk om te werken met producten met een bijzonder verhaal en dat wil en kan iedereen ook overbrengen op onze gasten. Aandacht voor eten en drinken, maar ook aandacht voor de gast en je collega’s vinden we belangrijk.

Het Lokaal biedt naast lokale, veelal biologische, en vooral heel lekkere producten ook een fijne, informele (werk)sfeer. Het totale team bestaat momenteel uit ongeveer 30 collega’s die in de winkel en in het restaurant werken. De bakkerij en de koffiebranderij staan hier los van en hebben hun eigen team. De lijnen zijn kort en de drempel is laag richting de eigenaren Rinke en Cor. Er is veel vrijheid in het werk, maar er wordt dan ook een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid gevraagd.

Het Lokaal zoekt versterking voor in de winkel voor ongeveer twee dagen per week, waarvan in ieder geval één dag in het weekend. Ben jij de gastheer/gastvrouw die de bezoekers van onze winkel ontvangt en helpt bij het doen van hun lokale boodschappen?

We zoeken iemand die ons ondersteunt in de volgende werkzaamheden:

 • Kassa werkzaamheden
 • Kaas en vleeswaren snijden
 • Adviseren over het gebruik van producten
 • Vracht verwerken
 • Magazijn en voorraad bijhouden
 • Schappresentaties
 • Schoonmaken
 • Controle op temperaturen en houdbaarheid

We werken als allround team waarbij we onderling de taken verdelen en uitvoeren. Samenwerken en eigen verantwoordelijkheid zijn belangrijk.

Werkervaring in een supermarkt, delicatessenwinkel of voedselspeciaalzaak heeft onze voorkeur.

Heb je interesse? Vul onderstaand formulier in of mail naar rinke@hetlokaal.nl

Als afwasser ben jij de onmisbare schakel tussen service en keuken. Jij zorgt ervoor dat de afwas gedaan wordt en de keuken netjes blijft. Onze koks grijpen nooit mis in de servieskast en onze gasten hebben altijd schoon bestek.

We zoeken hulp in de spoelkeuken voor de komende zomervakantie! Ben je flexibel, pak je alles aan en zie je het zitten om te knallen in de spoelkeuken? Dan zoeken wij jou!

Ervaring in de horeca is fijn, maar echt geen vereiste.

Heb je interesse? Vul onderstaand formulier in of mail naar rinke@hetlokaal.nl

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Uw CV (verplicht)

  werken bij het lokaal