Wil jij werken bij Het Lokaal?

Het Lokaal groeit door en breidt de activiteiten steeds verderuit. Door deze groei zoeken we regelmatig nieuwe collega’s voor zowel de winkel als het restaurant. Iets voor jou? Lees hieronder welke vacatures openstaan en reageer snel! Of stuur een open sollicitatie.

We zijn op zoek naar een nieuw gezicht voor achter onze bar en in het restaurant. Iemand die het leuk vindt om de allerbeste koffie van Nederland te maken en het daarnaast ook belangrijk vindt om onze gasten aandacht en goede service te geven. Als barista leer je onze vaste gasten kennen en weet je ieder zijn specifieke wensen en voorkeuren. Naast de lekkerste koffie komen onze gasten ook voor de prettige, informele sfeer. Iets waar jij ook voor zorgt!

Wij zorgen ervoor dat je door Boot Koffie en onze huidige barista’s wordt opgeleid om de koffie – die bij ons in Het Lokaal wordt gebrand – eer aan te doen en op een zo goed mogelijke manier aan onze gasten te serveren. Naast het werken achter de koffiemachine ontvang je onze gasten en loop je mee in de bediening.

Heb je interesse? Vul onderstaand formulier in of mail naar rinke@hetlokaal.nl

Is koffie jouw passie? Of wil je er jouw passie van maken?

Dan ben je bij ons op de juiste plek. De specialty-koffiebrander van Boot Koffie staat bij ons achterin het restaurant. Je leert de collega’s van Boot Koffie dus ook goed kennen. Van de koffiebranders tot trainers en verkopers. Daardoor heb je de unieke kans om rechtstreeks van hun te leren over de herkomst van de koffiebonen, de rijke historie van koffie en de geheimen van het branden. En natuurlijk de (beste) smaak van de koffie!

Wij zijn op zoek naar iemand die naast een dag in het weekend ook beschikbaar is op meerdere doordeweekse dagen. We werken volgens de CAO van de KHN en afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd bespreken we in welke schaal je aan de slag gaat bij ons.

Het Lokaal zoekt versterking voor in de winkel voor ongeveer drie dagen per week. Ben jij de gastheer/gastvrouw die de bezoekers van onze winkel ontvangt en helpt bij het doen van hun lokale boodschappen?

We zoeken iemand die ons ondersteunt in de volgende werkzaamheden:

 • Kassa werkzaamheden
 • Kaas en vleeswaren snijden
 • Adviseren over het gebruik van producten
 • Vracht verwerken
 • Magazijn en voorraad bijhouden
 • Schappresentaties
 • Schoonmaken
 • Controle op temperaturen en houdbaarheid

We werken als allround team waarbij we onderling de taken verdelen en uitvoeren. Samenwerken en eigen verantwoordelijkheid zijn belangrijk.

Werkervaring in een supermarkt, delicatessenwinkel of voedselspeciaalzaak heeft onze voorkeur.

Heb je interesse? Vul onderstaand formulier in of mail naar rinke@hetlokaal.nl

Het Lokaal zoekt, met name voor de vakantieperiode, versterking voor in de keuken. We zetten in op een mooie zomer. Een extra groot terras, het restaurant binnen weer open en Het Nieuwe Stadsterras waar wij een gedeelte van het eten gaan verzorgen. In samenwerking met Het Nieuwe Stadsterras creëren we in juli en augustus een gezellige festivalsfeer op de Oliemolenhof. Met lekkere drankjes en hapjes en diverse optredens van bands en DJ’s. Het leukste terras van Amersfoort om te bezoeken, maar zeker ook om er te werken!

Vind jij het leuk om deze zomer ons keukenteam te helpen? Dan zoeken we jou!

Voor de volgende werkzaamheden zoeken we meerdere collega’s. Het kan ook zijn dat je meerdere van deze werkzaamheden oppakt:

 • Bereiden en uitgeven van onze speciale keuken op Het Nieuwe Stadsterras
 • Ondersteunen van onze keuken bij het voorbereiden en uitgeven van ontbijt, lunch en diner
 • Afwassen
 • Terras opbouwen en/of afbouwen

Na de zomer zijn er mogelijkheden om bij ons te blijven werken. Ervaring in de horeca is fijn, maar geen vereiste.

Heb je interesse? Vul onderstaand formulier in of mail naar rinke@hetlokaal.nl

Het Lokaal zoekt, met name voor de vakantieperiode, versterking voor in de horeca. We zetten in op een mooie zomer. Een extra groot terras, het restaurant binnen weer open en Het Nieuwe Stadsterras, waarvoor wij een deel van het eten verzorgen. In samenwerking met Het Nieuwe Stadsterras creëren we in juli en augustus een gezellige festivalsfeer op de Oliemolenhof. Met lekkere drankjes en hapjes en diverse optredens van bands en DJ’s. Het leukste terras van Amersfoort om te bezoeken, maar zeker ook om er te werken!

Vind jij het leuk om deze zomer mee te knallen achter de bar en op ons terras? Dan zoeken we jou!

Voor de volgende werkzaamheden zoeken we meerdere collega’s. Het kan ook zijn dat je meerdere van deze werkzaamheden gaat oppakken:

 • Terras opbouwen en/of afbouwen
 • Dranken uitgeven vanuit onze buitenbar, waaronder ook koffie bereiden en bier tappen
 • Service lopen op het terras
 • Uitlopen van eten en drinken op het terras en op Het Nieuwe Stadsterras

Na de zomer zijn er mogelijkheden om bij ons te blijven werken. Ervaring in de horeca is fijn, maar geen vereiste.

Heb je interesse? Vul onderstaand formulier in of mail naar rinke@hetlokaal.nl

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Uw CV (verplicht)

  werken bij het lokaal