Wil jij werken bij Het Lokaal?

Het Lokaal groeit door en breidt de activiteiten steeds verder uit. Door deze groei zoeken we regelmatig nieuwe collega’s voor zowel de winkel als het restaurant. Iets voor jou?

Als er vacatures open staan, zie je ze hieronder. Maar ook een open sollicitatie wordt altijd gewaardeerd. We denken niet in hokjes, dus schroom niet om met een eigen voorstel te komen om bijvoorbeeld functies met elkaar te combineren.

Onze collega’s delen onze visie op een duurzame voedselketen. Het is leuk om te werken met producten met een bijzonder verhaal en dat wil en kan iedereen ook overbrengen op onze gasten. Aandacht voor eten en drinken, maar ook aandacht voor de gast en je collega’s vinden we belangrijk.

Het Lokaal biedt naast lokale, veelal biologische, en vooral heel lekkere producten ook een fijne, informele (werk)sfeer. Het totale team bestaat momenteel uit ongeveer 30 collega’s die in de winkel en in het restaurant werken. De bakkerij en de koffiebranderij staan hier los van en hebben hun eigen team. De lijnen zijn kort en de drempel is laag richting de eigenaren Rinke en Cor. Er is veel vrijheid in het werk, maar er wordt dan ook een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid gevraagd.

We zijn op zoek naar een nieuw gezicht voor achter onze bar en in het restaurant, voor in het weekend. Iemand die het leuk vindt om de allerbeste koffie van Nederland te maken en het daarnaast ook belangrijk vindt om onze gasten aandacht en goede service te geven. Als barista leer je onze vaste en nieuwe gasten kennen en zet jij met gemak ieder zijn specifieke koffiewensen en -voorkeuren. Naast de lekkerste koffie komen onze gasten ook voor de prettige, informele sfeer. Iets waar jij ook voor zorgt als je meedraait in de service!

Wij zorgen ervoor dat je door Boot Koffie en onze huidige barista’s wordt opgeleid om de koffie – die bij ons in Het Lokaal wordt gebrand – eer aan te doen en op een zo goed mogelijke manier aan onze gasten te serveren. Naast het werken achter de koffiemachine ontvang je onze gasten en loop je mee in de bediening.

Heb je interesse? Vul onderstaand formulier in of mail naar rinke@hetlokaal.nl

Is koffie jouw passie? Of wil je er jouw passie van maken?

Dan ben je bij ons op de juiste plek. De specialty-koffiebrander van Boot Koffie staat bij ons achterin het restaurant. Je leert de collega’s van Boot Koffie dus ook goed kennen. Van de koffiebranders tot trainers en verkopers. Daardoor heb je de unieke kans om rechtstreeks van hun te leren over de herkomst van de koffiebonen, de rijke historie van koffie en de geheimen van het branden. En natuurlijk de (beste) smaak van de koffie!

Wij zijn op zoek naar iemand die vooral in het weekend beschikbaar is. We werken volgens de CAO van de KHN en afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd bespreken we in welke schaal je aan de slag gaat bij ons.

Wij zijn op zoek naar een horecamedewerker die energie krijgt van een ‘volle bak’, maar vooral gastvrij is, graag een praatje maakt en het fijn vindt als gasten zich bij ons thuisvoelen. Het Lokaal is zes dagen per week open voor ontbijt en lunch, maar ook vier avonden voor diner. En juist voor dat diner zoeken we jou!

Voordat het diner start neem je de avond door met het team. Zijn er bijzonderheden, hoeveel gasten schuiven aan en wat staat er deze week op onze wisselende (vegan) menukaart? Je ontvangt de gasten, wijst ze hun plek en legt onze kaart en de uitbreidingen van de dag aan hen uit. Bij het serveren van de gerechten vertel je wat er op het bord ligt, maar ook welke ‘lokale maker’ de ingrediënten aan ons levert. Een (bijpassend) drankje inschenken, het kaarsje op tafel brandend houden…eigenlijk zorg jij samen met je collega’s voor een complete, smaakvolle en gezellige avond!

We zoeken iemand met het (lokale) hart op de goede plek. Je deelt onze visie op een duurzame voedselketen. Dat betekent dat je het leuk vindt om te werken met producten met een bijzonder verhaal en dit verhaal ook met plezier kunt vertellen aan onze gasten.

Dat je al ervaring hebt in de horeca is een voordeel. Heb je dat niet, maar ben je een snelle leerling, reageer dan zeker ook op deze vacature. We leren je graag onze lokale kneepjes van het vak.

We zijn dus op zoek naar iemand die vooral de avonden beschikbaar is (woensdag t/m zaterdag). Een combinatie van verschillende dag- of avonddiensten is ook mogelijk. We werken volgens de CAO van KHN en afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring bespreken we in welke schaal je aan de slag gaat bij ons.

Interesse? Vul onderstaand formulier in. Heb je vragen? Bel ons dan even of mail naar rinke@hetlokaal.nl

We zijn op zoek naar een nieuw gezicht voor achter onze bar en in het restaurant, voor in het weekend. Iemand die het leuk vindt om de allerbeste koffie van Nederland te maken en het daarnaast ook belangrijk vindt om onze gasten aandacht en goede service te geven. Als barista leer je onze vaste en nieuwe gasten kennen en zet jij met gemak ieder zijn specifieke koffiewensen en -voorkeuren. Naast de lekkerste koffie komen onze gasten ook voor de prettige, informele sfeer. Iets waar jij ook voor zorgt als je meedraait in de service!

Wij zorgen ervoor dat je door Boot Koffie en onze huidige barista’s wordt opgeleid om de koffie – die bij ons in Het Lokaal wordt gebrand – eer aan te doen en op een zo goed mogelijke manier aan onze gasten te serveren. Naast het werken achter de koffiemachine ontvang je onze gasten en loop je mee in de bediening.

Heb je interesse? Vul onderstaand formulier in of mail naar rinke@hetlokaal.nl

Is koffie jouw passie? Of wil je er jouw passie van maken?

Dan ben je bij ons op de juiste plek. De specialty-koffiebrander van Boot Koffie staat bij ons achterin het restaurant. Je leert de collega’s van Boot Koffie dus ook goed kennen. Van de koffiebranders tot trainers en verkopers. Daardoor heb je de unieke kans om rechtstreeks van hun te leren over de herkomst van de koffiebonen, de rijke historie van koffie en de geheimen van het branden. En natuurlijk de (beste) smaak van de koffie!

Wij zijn op zoek naar iemand die vooral in het weekend beschikbaar is. We werken volgens de CAO van de KHN en afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd bespreken we in welke schaal je aan de slag gaat bij ons.

Wij zijn op zoek naar een horecamedewerker die energie krijgt van een ‘volle bak’, maar vooral gastvrij is, graag een praatje maakt en het fijn vindt als gasten zich bij ons thuisvoelen. Het Lokaal is zes dagen per week open voor ontbijt en lunch, maar ook vier avonden voor diner. En juist voor dat diner zoeken we jou!

Voordat het diner start neem je de avond door met het team. Zijn er bijzonderheden, hoeveel gasten schuiven aan en wat staat er deze week op onze wisselende (vegan) menukaart? Je ontvangt de gasten, wijst ze hun plek en legt onze kaart en de uitbreidingen van de dag aan hen uit. Bij het serveren van de gerechten vertel je wat er op het bord ligt, maar ook welke ‘lokale maker’ de ingrediënten aan ons levert. Een (bijpassend) drankje inschenken, het kaarsje op tafel brandend houden…eigenlijk zorg jij samen met je collega’s voor een complete, smaakvolle en gezellige avond!

We zoeken iemand met het (lokale) hart op de goede plek. Je deelt onze visie op een duurzame voedselketen. Dat betekent dat je het leuk vindt om te werken met producten met een bijzonder verhaal en dit verhaal ook met plezier kunt vertellen aan onze gasten.

Dat je al ervaring hebt in de horeca is een voordeel. Heb je dat niet, maar ben je een snelle leerling, reageer dan zeker ook op deze vacature. We leren je graag onze lokale kneepjes van het vak.

We zijn dus op zoek naar iemand die vooral de avonden beschikbaar is (woensdag t/m zaterdag). Een combinatie van verschillende dag- of avonddiensten is ook mogelijk. We werken volgens de CAO van KHN en afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring bespreken we in welke schaal je aan de slag gaat bij ons.

Interesse? Vul onderstaand formulier in. Heb je vragen? Bel ons dan even of mail naar rinke@hetlokaal.nl

    Jouw naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Waarom wil je bij ons werken?

    Jouw CV (pdf of jpg)

    werken bij het lokaal