Wil jij werken bij Het Lokaal?

Het Lokaal groeit door en breidt de activiteiten steeds verder uit. Door deze groei zoeken we regelmatig nieuwe collega’s voor zowel de winkel als het restaurant. Iets voor jou?

We zijn op zoek naar een nieuw gezicht voor achter onze bar en in het restaurant. Iemand die het leuk vindt om de allerbeste koffie van Nederland te maken en het daarnaast ook belangrijk vindt om onze gasten aandacht en goede service te geven. Als barista leer je onze vaste gasten kennen en weet je ieder zijn specifieke wensen en voorkeuren. Naast de lekkerste koffie komen onze gasten ook voor de prettige, informele sfeer. Iets waar jij ook voor zorgt!

Je wordt door Boot Koffie en onze huidige barista’s opgeleid om de koffie – die bij ons in Het Lokaal wordt gebrand – eer aan te doen en op een zo goed mogelijke manier aan onze gasten te serveren. Naast het werken achter de koffiemachine ontvang je onze gasten en loop je mee in de bediening.

Heb je interesse? Vul onderstaand formulier in of mail naar rinke@hetlokaal.nl

Is koffie jouw passie? Of wil je er jouw passie van maken?

Dan ben je bij ons op de juiste plek. De specialty-koffiebrander van Boot Koffie staat bij ons achterin het restaurant. Je leert de collega’s van Boot Koffie dus ook goed kennen. Van de koffiebranders tot trainers en verkopers. Daardoor heb je de unieke kans om rechtstreeks van hun te leren over de herkomst van de koffiebonen, de rijke historie van koffie en de geheimen van het branden. En natuurlijk de (beste) smaak van de koffie!

Wij zijn op zoek naar iemand die naast een dag in het weekend ook beschikbaar is op meerdere doordeweekse dagen. We werken volgens de CAO van de KHN en afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd bespreken we in welke schaal je aan de slag gaat bij ons.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Uw CV (verplicht)

  werken bij het lokaal