Het Lokaal groeit door en breidt de activiteiten steeds verderuit. Door deze groei zoeken we regelmatig nieuwe collega’s voor zowel de winkel als het restaurant. Iets voor jou? Lees hieronder welke vacatures openstaan en reageer snel! Of stuur een open sollicitatie.

Het Lokaal zoekt DE chef-kok die samen met ons de identiteit van onze keuken neerzet en verder uitbouwt voor de toekomst.

De keuken van Het Lokaal is:

LOKAAL – In onze gerechten spelen onze lokale boeren en producenten de hoofdrol. We willen onze gasten inspireren met de veelzijdigheid die de Nederlandse keuken te bieden heeft en bijdragen aan een gezonde, duurzame eetcultuur. Deze eetcultuur kenmerkt zich door een grote variëteit aan streekproducten en seizoensgerechten. De natuur en de streek bepaalt ons menu. De producten waar we mee werken zijn 80% seizoensproducten van Nederlandse bodem en 20% buiten de streek of buiten het seizoen.

GEZOND & DUURZAAM – Onze gerechten zijn goed voor ons en voor onze aarde. We koken en eten gezond en gevarieerd. We gebruiken meer plantaardige producten en minder vlees en vis. Een gezond eetpatroon geeft een goed gevoel; goed voor lichaam, geest én de aarde! We werken met pure, verse producten zonder kunstmatige toevoegingen. Duurzaam betekent ook dat we zoveel mogelijk no-waste werken. In ons menu zoeken we de balans in 80% groente, 20% vlees/vis en 0% waste.

KWALITEIT & SMAAK – We koken lokaal, gezond en duurzaam. We hebben respect voor het ingrediënt, de herkomst en de producent. We kopen daarom niet in op de laagste prijs, maar letten  op kwaliteit en smaak. Het verhaal achter onze producten moet 100% kloppen, maar het moet daarnaast ook heel lekker zijn! We gebruiken eerlijke kwaliteitsproducten; waar mogelijk biologisch, fairtrade, diervriendelijk, puur en vers.

Herken jij je in bovenstaande punten en weet jij deze om te zetten in de dagelijkse praktijk en een werkbaar menu? Wij zoeken iemand die ervaring heeft in een professionele keuken als leidinggevende. Iemand met een visie die past bij Het Lokaal.

Het Lokaal is aangesloten bij Dutch Cuisine. We delen de principes en uitgangspunten die staan beschreven in hun manifest, zie ook https://professionals.dutch-cuisine.nl/wp-content/uploads/2017/10/DC-manifest.pdf

Wat hebben wij te bieden?

We zijn lid van Koninklijke Horeca Nederland en hanteren hun CAO, referentiefuncties en loontabellen om de taken in de keuken goed te verdelen en te belonen. De full-time functie die wij bieden is die van CHEFKOK 1, chef-kok in een kleine keuken. Het team dat je aanstuurt bestaat bij de start uit 3 full-time koks en een aantal part-timers die werken als assistent en afwasmedewerker. De functie is ingeschaald in schaal VII.

We hebben de ambitie naar de toekomst toe om te groeien. Als jij ons helpt deze groeiambitie waar te maken helpen we jou ook met het groeien naar een hogere loonschaal. Daarnaast bieden we een werkplek met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waarin jij je persoonlijk kunt ontwikkelen.

Wij zoeken

Een chef-kok met:

 • MBO niveau 4/HBO werk- en denkniveau
 • aantoonbare kennis van alle kooktechnieken
 • kennis van het inkopen van (dagverse) producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart.
 • Aantoonbare affiniteit met onze identiteit en stijl van koken zoals hierboven beschreven

Kijk voor een volledige beschrijving van de functie met bijhorende verantwoordelijkheden en vaardigheden op http://referentiefunctieshoreca.azurewebsites.net/ReferentieFuncties/Chefkok?tabNaam=algemeen

Interesse in één van deze functies?

Vul onderstaand formulier in of mail naar rinke@hetlokaal.nl.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Uw CV (verplicht)