Wil jij werken bij Het Lokaal?
Het Lokaal groeit door en breidt de activiteiten steeds verder uit. Door deze groei zoeken we regelmatig nieuwe collega’s voor zowel de winkel als het restaurant. Iets voor jou?
Als er vacatures open staan, zie je ze hieronder. Maar ook een open sollicitatie wordt altijd gewaardeerd. We denken niet in hokjes, dus schroom niet om met een eigen voorstel te komen om bijvoorbeeld functies met elkaar te combineren.
Onze collega’s delen onze visie op een duurzame voedselketen. Het is leuk om te werken met producten met een bijzonder verhaal en dat wil en kan iedereen ook overbrengen op onze gasten. Aandacht voor eten en drinken, maar ook aandacht voor de gast en je collega’s vinden we belangrijk.
Het Lokaal biedt naast lokale, veelal biologische, en vooral heel lekkere producten ook een fijne, informele (werk)sfeer. Het totale team bestaat momenteel uit ongeveer 30 collega’s die in de winkel en in het restaurant werken. De bakkerij en de koffiebranderij staan hier los van en hebben hun eigen team. De lijnen zijn kort en de drempel is laag richting de eigenaren Rinke en Cor. Er is veel vrijheid in het werk, maar er wordt dan ook een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid gevraagd.
Wil jij werken bij Het Lokaal?
Het Lokaal groeit door en breidt de activiteiten steeds verder uit. Door deze groei zoeken we regelmatig nieuwe collega’s voor zowel de winkel als het restaurant. Iets voor jou?
Als er vacatures open staan, zie je ze hieronder. Maar ook een open sollicitatie wordt altijd gewaardeerd. We denken niet in hokjes, dus schroom niet om met een eigen voorstel te komen om bijvoorbeeld functies met elkaar te combineren.
Onze collega’s delen onze visie op een duurzame voedselketen. Het is leuk om te werken met producten met een bijzonder verhaal en dat wil en kan iedereen ook overbrengen op onze gasten. Aandacht voor eten en drinken, maar ook aandacht voor de gast en je collega’s vinden we belangrijk.
Het Lokaal biedt naast lokale, veelal biologische, en vooral heel lekkere producten ook een fijne, informele (werk)sfeer. Het totale team bestaat momenteel uit ongeveer 30 collega’s die in de winkel en in het restaurant werken. De bakkerij en de koffiebranderij staan hier los van en hebben hun eigen team. De lijnen zijn kort en de drempel is laag richting de eigenaren Rinke en Cor. Er is veel vrijheid in het werk, maar er wordt dan ook een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid gevraagd.
Wil je meer lezen over bovenstaande vacatures? Klik dan op het plusje voor de hele tekst!
Ik wil graag bij Het Lokaal werken!
