Werken bij Het Lokaal

Het Lokaal groeit door en breidt de activiteiten steeds verder uit. Door deze groei zoeken we regelmatig nieuwe collega’s voor zowel de winkel als het restaurant. Iets voor jou?

Als er vacatures open staan, zie je ze hieronder. Maar ook een open sollicitatie wordt altijd gewaardeerd. We denken niet in hokjes, dus schroom niet om met een eigen voorstel te komen om bijvoorbeeld functies met elkaar te combineren.

Onze collega’s delen onze visie op een duurzame voedselketen. Het is leuk om te werken met producten met een bijzonder verhaal en dat wil en kan iedereen ook overbrengen op onze gasten. Aandacht voor eten en drinken, maar ook aandacht voor de gast en je collega’s vinden we belangrijk.

Het Lokaal biedt naast lokale, veelal biologische, en vooral heel lekkere producten ook een fijne, informele (werk)sfeer. Het totale team bestaat momenteel uit ongeveer 30 collega’s die in de winkel en in het restaurant werken. De bakkerij en de koffiebranderij staan hier los van en hebben hun eigen team. Er is veel vrijheid in het werk, maar er wordt dan ook een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid gevraagd.

Het Lokaal groeit hard op de nieuwe locatie. De gasten weten ons goed te vinden op de nieuwe plek. Door deze groei zijn we op zoek naar een leidinggevende voor ons serviceteam die onze bedrijfsleider ondersteunt en ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Als leidinggevende stuur je de collega’s op de vloer, verzorg je de communicatie onderling en met de keuken en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt voor de gasten. Samen met de bedrijfsleider zorg je ervoor dat er  genoeg personeel op de vloer staat, dat gasten een goede ervaring hebben en dat de identiteit van Het Lokaal goed overkomt bij het personeel en de gasten.

Wat ga je doen?

Je bent als leidinggevende onderdeel van het managementteam, samen met de bedrijfsleider, chef-kok, leidinggevende diner en de sous-chef. Jouw focus is met name de exploitatie overdag, ontbijt, lunch en borrel. Je werkt samen met de leidinggevende die verantwoordelijk is voor het diner. Je moet ook in staat zijn deze collega te vervangen of te ondersteunen op de avond wanneer nodig. En heel soms is het ook een beetje orde in de chaos scheppen op extra drukke dagen en bij evenementen. Naast dat je zelf actief op de vloer meeloopt, in de bar en in de service heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Aansturen van service- en barteam.
 • Maken en bijstellen van teamroosters samen met de bedrijfsleider.
 • Collega’s op de werkvloer op de juiste plek zetten en inwerken.
 • Netjes en veilig houden van de zaak.
 • Openen en sluiten van de zaak.
 • Plannen en voorzitten van werkoverleggen.
 • Signaleren en oplossen van problemen op de werkvloer.
 • Trainen van werknemers in taken en gedrag.
 • Fungeren als vraagbaak voor de medewerkers, je filtert deze vragen richting het management.
 • Adviseren van klanten, het voeren van verkoopgesprekken en opstellen van offertes voor feesten en partijen.
 • Oplossen van problemen met klanten.
 • Het bijhouden van de voorraad en het (laten) doen van bestellingen.
 • Voeren van sollicitatie- en functioneringsgesprekken, samen met de bedrijfsleider
 • Opmaken van de kas

Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar een leidinggevende met ervaring in de horeca die weet wat er voor nodig is om een professionele bedrijfsvoering in het restaurant te realiseren. Je ondersteunt ons bij de organisatie en planning van alle horeca-activiteiten.

 • Je kunt goed het overzicht bewaren en hebt een helicopterview.
 • Jij weet wat sfeer is en bent ook bepalend in het neerzetten ervan.
 • Je bent enthousiast en neemt van nature anderen mee in je enthousiasme; je kunt mensen inspireren en enthousiasmeren.
 • Je communiceert makkelijk en geeft opbouwende feedback.
 • Jij neemt graag het voortouw en bent een natuurlijke leider.
 • Je onderstreept de visie en missie van Het Lokaal en kan deze vertalen naar medewerkers en gasten.
 • Je bent in staat om ons te adviseren om met behoud van de visie en missie een rendabele exploitatie van de horeca activiteiten te realiseren.

Wat bieden wij?

We bieden een fulltime (38 uur per week) functie met veel verantwoordelijkheden. We vragen een hoge mate van zelfstandigheid wat betekent dat je ook veel vrijheid krijgt om het werk te organiseren.

We bieden een unieke werkplek met bijzondere producten en een inspirerende omgeving. Het team bestaat uit gemotiveerde, leuke collega’s waardoor er een fijne werksfeer is.

Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring in een vergelijkbare functie en wordt ingeschaald in schaal 5, 6 of 7, Chef Bediening volgens de horeca CAO. Het startsalaris ligt tussen de 2.400 euro en 3.000 euro bruto en biedt volop mogelijkheden voor doorgroei.

Lokale Groenteboer + (afdelingschef AGF/ winkelassistent)

Het Lokaal is verhuisd naar een grotere locatie en groeit hard door. De winkel heeft op deze nieuwe plek een ruimer assortiment en een grote ‘kas’ voor groenten en fruit. Met deze uitbreiding zijn we op zoek naar een afdelingschef winkel die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Jij zorgt ervoor dat onze winkel vol ligt met de mooiste producten van Lokale Makers.

Wat ga je doen?

Jij bent onze Lokale Groenteboer. Je bent verantwoordelijk voor het aanbod aan groenten en fruit, dat verkrijgbaar is in onze eigen ‘kas’. Het is fijn als deze kas goed gevuld is voor de verkoop. Jij houdt de voorraad bij en doet bestellingen. Hiervoor sta je in direct contact met onze vaste lokale boeren en telers en je zoekt continue naar toffe, nieuwe Lokale Makers. Natuurlijk zorg je er ook voor dat de kas altijd netjes is, goed gevuld en dat de kwaliteit en houdbaarheid van de producten goed zijn. We gooien liever niets weg, dus je voorkomt derving door goed samen te werken met de keuken. Zij kunnen jouw producten zeker nog gebruiken, als ze niet meer verkocht kunnen worden.

Naast afdelingschef AGF ga je aan de slag als winkelassistent. Dat betekent dat je ervoor zorgt dat alles wat er op werkvloer gebeurt soepel verloopt. Zowel op operationeel vlak als op het gebied van personeel. Je ondersteunt jouw collega’s op de winkelvloer, door te zorgen voor een goede taak- en werkverdeling, onderlinge afstemming en communicatie, het opstellen van de roosters

Onder het takenpakket van de winkelassistent vallen ook de volgende verantwoordelijkheden:

 • Dagelijkse werk- en taakverdeling afstemmen in het team
 • Maken en bijstellen van teamroosters
 • Voorzitten periodieke teamoverleggen
 • Netjes en veilig houden van de winkel
 • Openen en sluiten van de winkel
 • Signaleren en oplossen van problemen op de werkvloer

Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar een collega met ervaring in de detailhandel, met affiniteit voor groenten en fruit en duurzaamheid. Je bent enthousiast en neemt van nature anderen mee in je enthousiasme; je kunt mensen inspireren en enthousiasmeren. Dit kun je, omdat je makkelijk communiceert en opbouwende feedback geeft. Je neemt graag het voortouw en onderstreept met jouw enthousiasme de visie en missie van Het Lokaal, ook naar onze klanten in de winkel.

Wat bieden wij?

We bieden een fulltime functie van 32 tot 40 uur per week. Het is een functie met verantwoordelijkheden in een gezellig, klein en zelfstandig team. We vragen een hoge mate van zelfstandigheid, wat betekent dat je ook veel vrijheid krijgt om het werk te organiseren.

Met Het Lokaal bieden we een unieke werkplek, vol bijzondere producten in een inspirerende omgeving. Het team bestaat uit gemotiveerde collega’s, wat zorgt voor een fijne werksfeer.

De functie is ingedeeld conform de CAO voor Levensmiddelbedrijf. Het salaris is afhankelijk van je opleiding, leeftijd en ervaring en ligt tussen de 2.000 euro en 2.800 euro bruto op basis van 40 uur.

Specialist AGF / De Lokale Groenteboer

Het Lokaal is verhuisd naar een grotere locatie en groeit hard door. De winkel heeft op deze nieuwe plek een grote ‘kas’ vol lokale groenten en fruit. Met deze uitbreiding zijn we op zoek naar een winkelspecialist voor onze groenten- en fruitafdeling.

Wat ga je doen?

Als specialist AGF bepaal jij ons lokale, duurzame, assortiment groenten en fruit. Je onderhoudt rechtstreeks contact met boeren en telers uit de omgeving, aangevuld met de biologische groothandel (ook uit Nederland). Je weet dus altijd welke Lokale Maker een product in onze kas geproduceerd heeft. Je beheert de voorraad, plaatst bestellingen, voorkomt derving door een goede samenwerking met onze keuken. Daarnaast ben je, samen met je collega’s in de winkel, medeverantwoordelijk voor het algemeen beheer van de winkel en het helpen van de klanten aan de kassa.

Onder het takenpakket vallen o.a. de volgende verantwoordelijkheden:

 • Dagelijkse werk- en taakverdeling afstemmen met je collega’s
 • Onderhoud van jouw afdeling
 • Plaatsen van bestellingen
 • Verwerken/ontvangen leveringen, vullen van de schappen
 • Bijwerken prijzen in de kassa en informatie op het schap
 • Contact met bestaande lokale boeren/telers
 • Actief op zoek naar nieuwe, toffe Lokale Makers
 • Openen en sluiten van de winkel
 • Algemeen beheer van de winkel; schoonmaak, controle op THT, spiegelen, bijvullen, kassa

Wat bieden wij?

De uren zijn in overleg, minimaal 24 uur en maximaal 40 uur per week. Het is een functie met verantwoordelijkheden in een gezellig, klein en zelfstandig team. We vragen een hoge mate van zelfstandigheid, wat betekent dat je ook veel vrijheid krijgt om het werk te organiseren.

Met Het Lokaal bieden we een unieke werkplek, vol bijzondere producten in een inspirerende omgeving. Het team bestaat uit gemotiveerde collega’s, wat zorgt voor een fijne werksfeer.

De functie is ingedeeld conform de CAO voor Levensmiddelbedrijf in de functie gespecialiseerd verkoopmedewerker. Het salaris is afhankelijk van je opleiding, leeftijd en ervaring en ligt tussen de 1.800 en 2.600 euro bruto, op basis van 40 uur.

Keukenmedewerker voor de zomermaanden (en weekenden)

We zoeken een keukenhulp voor ondersteuning bij ontbijt, lunch, borrel en de mise en place tijdens de zomermaanden. Iemand die met smaak en plezier lokale (seizoens)producten op tafel zet en het een uitdaging vindt om vooral met groenten te koken. We zoeken iemand voor minimaal 8 en maximaal 24 uur per week. Bij voorkeur blijf je ook na de zomer bij ons werken in de weekenden.

Wat ga je doen?

Tijdens de zomermaanden sta je in onze keuken voor ontbijt, lunch en borrel. Daarnaast zorg je ervoor dat de lunchbestellingen klaarstaan om te worden bezorgd of afgehaald. Als de lunch voorbij is help je mee om alles wat we hebben verkocht weer bij te maken, zodat alles weer klaar staat voor de volgende dag.

Het is gezellig druk in Het Lokaal, wat betekent dat je tussen de 100 en de 200 gasten per dag voorziet van ontbijt of lunch. En dat doe je uiteraard niet alleen. Je vormt een team met Tjamme, Tobias, Nawid, Quint, Anouk, Tijmen en Peter. We zoeken iemand die vooral de weekenden wil werken en beschikbaar is tijdens de zomerperiode. We vinden het erg fijn als je ook na de zomer bij ons wilt blijven werken! Je werkt in principe alleen overdag en bent dus alle avonden vrij.

De keuken van Het Lokaal is:

LOKAAL – In onze gerechten spelen onze lokale boeren en producenten de hoofdrol. We willen onze gasten inspireren met de veelzijdigheid die de Nederlandse keuken te bieden heeft en bijdragen aan een gezonde, duurzame eetcultuur. Deze eetcultuur kenmerkt zich door een grote variëteit aan streekproducten en seizoensgerechten. De natuur en de streek bepaalt ons menu. De producten waar we mee werken zijn 80% seizoensproducten van Nederlandse bodem en 20% buiten de streek of buiten het seizoen.

GEZOND & DUURZAAM – Onze gerechten zijn goed voor ons en voor onze aarde. We koken en eten gezond en gevarieerd. We gebruiken meer plantaardige producten en minder vlees en vis. Een gezond eetpatroon geeft een goed gevoel; goed voor lichaam, geest én de aarde! We werken met pure, verse producten zonder kunstmatige toevoegingen. Duurzaam betekent ook dat we zoveel mogelijk no-waste werken. In ons menu zoeken we de balans in 80% groente, 20% vlees/vis en 0% waste.

KWALITEIT & SMAAK – We koken lokaal, gezond en duurzaam. We hebben respect voor het ingrediënt, de herkomst en de producent. We kopen daarom niet in op de laagste prijs, maar letten op kwaliteit en smaak. Het verhaal achter onze producten moet 100% kloppen, maar het moet daarnaast ook heel lekker zijn! We gebruiken eerlijke kwaliteitsproducten; waar mogelijk biologisch, fairtrade, diervriendelijk, puur en vers.

Laatste puntjes:

Jij hebt:

 • Ervaring is fijn, maar geen pré
 • Je hebt interesse in lokale producten/ingrediënten en het koken met de seizoenen mee.
 • Je hebt een goed gevoel bij onze identiteit in combinatie met jouw stijl van koken

We zijn lid van Koninklijke Horeca Nederland en hanteren hun CAO, referentiefuncties en loontabellen om de taken in de keuken goed te verdelen en te belonen.

Het Lokaal is aangesloten bij Dutch Cuisine. We delen de principes en uitgangspunten die staan beschreven in hun manifest, zie ook https://professionals.dutch-cuisine.nl/…/DC-manifest.pdf

Wil jij werken bij Het Lokaal?

Het Lokaal groeit door en breidt de activiteiten steeds verder uit. Door deze groei zoeken we regelmatig nieuwe collega’s voor zowel de winkel als het restaurant. Iets voor jou?

Als er vacatures open staan, zie je ze hieronder. Maar ook een open sollicitatie wordt altijd gewaardeerd. We denken niet in hokjes, dus schroom niet om met een eigen voorstel te komen om bijvoorbeeld functies met elkaar te combineren.

Onze collega’s delen onze visie op een duurzame voedselketen. Het is leuk om te werken met producten met een bijzonder verhaal en dat wil en kan iedereen ook overbrengen op onze gasten. Aandacht voor eten en drinken, maar ook aandacht voor de gast en je collega’s vinden we belangrijk.

Het Lokaal biedt naast lokale, veelal biologische, en vooral heel lekkere producten ook een fijne, informele (werk)sfeer. Het totale team bestaat momenteel uit ongeveer 30 collega’s die in de winkel en in het restaurant werken. De bakkerij en de koffiebranderij staan hier los van en hebben hun eigen team. Er is veel vrijheid in het werk, maar er wordt dan ook een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid gevraagd.

Het Lokaal groeit hard op de nieuwe locatie. De gasten weten ons goed te vinden op de nieuwe plek. Door deze groei zijn we op zoek naar een leidinggevende voor ons serviceteam die onze bedrijfsleider ondersteunt en ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Als leidinggevende stuur je de collega’s op de vloer, verzorg je de communicatie onderling en met de keuken en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt voor de gasten. Samen met de bedrijfsleider zorg je ervoor dat er  genoeg personeel op de vloer staat, dat gasten een goede ervaring hebben en dat de identiteit van Het Lokaal goed overkomt bij het personeel en de gasten.

Wat ga je doen?

Je bent als leidinggevende onderdeel van het managementteam, samen met de bedrijfsleider, chef-kok, leidinggevende diner en de sous-chef. Jouw focus is met name de exploitatie overdag, ontbijt, lunch en borrel. Je werkt samen met de leidinggevende die verantwoordelijk is voor het diner. Je moet ook in staat zijn deze collega te vervangen of te ondersteunen op de avond wanneer nodig. En heel soms is het ook een beetje orde in de chaos scheppen op extra drukke dagen en bij evenementen. Naast dat je zelf actief op de vloer meeloopt, in de bar en in de service heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Aansturen van service- en barteam.
 • Maken en bijstellen van teamroosters samen met de bedrijfsleider.
 • Collega’s op de werkvloer op de juiste plek zetten en inwerken.
 • Netjes en veilig houden van de zaak.
 • Openen en sluiten van de zaak.
 • Plannen en voorzitten van werkoverleggen.
 • Signaleren en oplossen van problemen op de werkvloer.
 • Trainen van werknemers in taken en gedrag.
 • Fungeren als vraagbaak voor de medewerkers, je filtert deze vragen richting het management.
 • Adviseren van klanten, het voeren van verkoopgesprekken en opstellen van offertes voor feesten en partijen.
 • Oplossen van problemen met klanten.
 • Het bijhouden van de voorraad en het (laten) doen van bestellingen.
 • Voeren van sollicitatie- en functioneringsgesprekken, samen met de bedrijfsleider
 • Opmaken van de kas

Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar een leidinggevende met ervaring in de horeca die weet wat er voor nodig is om een professionele bedrijfsvoering in het restaurant te realiseren. Je ondersteunt ons bij de organisatie en planning van alle horeca-activiteiten.

 • Je kunt goed het overzicht bewaren en hebt een helicopterview.
 • Jij weet wat sfeer is en bent ook bepalend in het neerzetten ervan.
 • Je bent enthousiast en neemt van nature anderen mee in je enthousiasme; je kunt mensen inspireren en enthousiasmeren.
 • Je communiceert makkelijk en geeft opbouwende feedback.
 • Jij neemt graag het voortouw en bent een natuurlijke leider.
 • Je onderstreept de visie en missie van Het Lokaal en kan deze vertalen naar medewerkers en gasten.
 • Je bent in staat om ons te adviseren om met behoud van de visie en missie een rendabele exploitatie van de horeca activiteiten te realiseren.

Wat bieden wij?

We bieden een fulltime (38 uur per week) functie met veel verantwoordelijkheden. We vragen een hoge mate van zelfstandigheid wat betekent dat je ook veel vrijheid krijgt om het werk te organiseren.

We bieden een unieke werkplek met bijzondere producten en een inspirerende omgeving. Het team bestaat uit gemotiveerde, leuke collega’s waardoor er een fijne werksfeer is.

Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring in een vergelijkbare functie en wordt ingeschaald in schaal 5, 6 of 7, Chef Bediening volgens de horeca CAO. Het startsalaris ligt tussen de 2.400 euro en 3.000 euro bruto en biedt volop mogelijkheden voor doorgroei.

Lokale Groenteboer + (afdelingschef AGF/ winkelassistent)

Het Lokaal is verhuisd naar een grotere locatie en groeit hard door. De winkel heeft op deze nieuwe plek een ruimer assortiment en een grote ‘kas’ voor groenten en fruit. Met deze uitbreiding zijn we op zoek naar een afdelingschef winkel die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Jij zorgt ervoor dat onze winkel vol ligt met de mooiste producten van Lokale Makers.

Wat ga je doen?

Jij bent onze Lokale Groenteboer. Je bent verantwoordelijk voor het aanbod aan groenten en fruit, dat verkrijgbaar is in onze eigen ‘kas’. Het is fijn als deze kas goed gevuld is voor de verkoop. Jij houdt de voorraad bij en doet bestellingen. Hiervoor sta je in direct contact met onze vaste lokale boeren en telers en je zoekt continue naar toffe, nieuwe Lokale Makers. Natuurlijk zorg je er ook voor dat de kas altijd netjes is, goed gevuld en dat de kwaliteit en houdbaarheid van de producten goed zijn. We gooien liever niets weg, dus je voorkomt derving door goed samen te werken met de keuken. Zij kunnen jouw producten zeker nog gebruiken, als ze niet meer verkocht kunnen worden.

Naast afdelingschef AGF ga je aan de slag als winkelassistent. Dat betekent dat je ervoor zorgt dat alles wat er op werkvloer gebeurt soepel verloopt. Zowel op operationeel vlak als op het gebied van personeel. Je ondersteunt jouw collega’s op de winkelvloer, door te zorgen voor een goede taak- en werkverdeling, onderlinge afstemming en communicatie, het opstellen van de roosters

Onder het takenpakket van de winkelassistent vallen ook de volgende verantwoordelijkheden:

 • Dagelijkse werk- en taakverdeling afstemmen in het team
 • Maken en bijstellen van teamroosters
 • Voorzitten periodieke teamoverleggen
 • Netjes en veilig houden van de winkel
 • Openen en sluiten van de winkel
 • Signaleren en oplossen van problemen op de werkvloer

Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar een collega met ervaring in de detailhandel, met affiniteit voor groenten en fruit en duurzaamheid. Je bent enthousiast en neemt van nature anderen mee in je enthousiasme; je kunt mensen inspireren en enthousiasmeren. Dit kun je, omdat je makkelijk communiceert en opbouwende feedback geeft. Je neemt graag het voortouw en onderstreept met jouw enthousiasme de visie en missie van Het Lokaal, ook naar onze klanten in de winkel.

Wat bieden wij?

We bieden een fulltime functie van 32 tot 40 uur per week. Het is een functie met verantwoordelijkheden in een gezellig, klein en zelfstandig team. We vragen een hoge mate van zelfstandigheid, wat betekent dat je ook veel vrijheid krijgt om het werk te organiseren.

Met Het Lokaal bieden we een unieke werkplek, vol bijzondere producten in een inspirerende omgeving. Het team bestaat uit gemotiveerde collega’s, wat zorgt voor een fijne werksfeer.

De functie is ingedeeld conform de CAO voor Levensmiddelbedrijf. Het salaris is afhankelijk van je opleiding, leeftijd en ervaring en ligt tussen de 2.000 euro en 2.800 euro bruto op basis van 40 uur.

Specialist AGF / De Lokale Groenteboer

Het Lokaal is verhuisd naar een grotere locatie en groeit hard door. De winkel heeft op deze nieuwe plek een grote ‘kas’ vol lokale groenten en fruit. Met deze uitbreiding zijn we op zoek naar een winkelspecialist voor onze groenten- en fruitafdeling.

Wat ga je doen?

Als specialist AGF bepaal jij ons lokale, duurzame, assortiment groenten en fruit. Je onderhoudt rechtstreeks contact met boeren en telers uit de omgeving, aangevuld met de biologische groothandel (ook uit Nederland). Je weet dus altijd welke Lokale Maker een product in onze kas geproduceerd heeft. Je beheert de voorraad, plaatst bestellingen, voorkomt derving door een goede samenwerking met onze keuken. Daarnaast ben je, samen met je collega’s in de winkel, medeverantwoordelijk voor het algemeen beheer van de winkel en het helpen van de klanten aan de kassa.

Onder het takenpakket vallen o.a. de volgende verantwoordelijkheden:

 • Dagelijkse werk- en taakverdeling afstemmen met je collega’s
 • Onderhoud van jouw afdeling
 • Plaatsen van bestellingen
 • Verwerken/ontvangen leveringen, vullen van de schappen
 • Bijwerken prijzen in de kassa en informatie op het schap
 • Contact met bestaande lokale boeren/telers
 • Actief op zoek naar nieuwe, toffe Lokale Makers
 • Openen en sluiten van de winkel
 • Algemeen beheer van de winkel; schoonmaak, controle op THT, spiegelen, bijvullen, kassa

Wat bieden wij?

De uren zijn in overleg, minimaal 24 uur en maximaal 40 uur per week. Het is een functie met verantwoordelijkheden in een gezellig, klein en zelfstandig team. We vragen een hoge mate van zelfstandigheid, wat betekent dat je ook veel vrijheid krijgt om het werk te organiseren.

Met Het Lokaal bieden we een unieke werkplek, vol bijzondere producten in een inspirerende omgeving. Het team bestaat uit gemotiveerde collega’s, wat zorgt voor een fijne werksfeer.

De functie is ingedeeld conform de CAO voor Levensmiddelbedrijf in de functie gespecialiseerd verkoopmedewerker. Het salaris is afhankelijk van je opleiding, leeftijd en ervaring en ligt tussen de 1.800 en 2.600 euro bruto, op basis van 40 uur.

Keukenmedewerker voor de zomermaanden (en weekenden)

We zoeken een keukenhulp voor ondersteuning bij ontbijt, lunch, borrel en de mise en place tijdens de zomermaanden. Iemand die met smaak en plezier lokale (seizoens)producten op tafel zet en het een uitdaging vindt om vooral met groenten te koken. We zoeken iemand voor minimaal 8 en maximaal 24 uur per week. Bij voorkeur blijf je ook na de zomer bij ons werken in de weekenden.

Wat ga je doen?

Tijdens de zomermaanden sta je in onze keuken voor ontbijt, lunch en borrel. Daarnaast zorg je ervoor dat de lunchbestellingen klaarstaan om te worden bezorgd of afgehaald. Als de lunch voorbij is help je mee om alles wat we hebben verkocht weer bij te maken, zodat alles weer klaar staat voor de volgende dag.

Het is gezellig druk in Het Lokaal, wat betekent dat je tussen de 100 en de 200 gasten per dag voorziet van ontbijt of lunch. En dat doe je uiteraard niet alleen. Je vormt een team met Tjamme, Tobias, Nawid, Quint, Anouk, Tijmen en Peter. We zoeken iemand die vooral de weekenden wil werken en beschikbaar is tijdens de zomerperiode. We vinden het erg fijn als je ook na de zomer bij ons wilt blijven werken! Je werkt in principe alleen overdag en bent dus alle avonden vrij.

De keuken van Het Lokaal is:

LOKAAL – In onze gerechten spelen onze lokale boeren en producenten de hoofdrol. We willen onze gasten inspireren met de veelzijdigheid die de Nederlandse keuken te bieden heeft en bijdragen aan een gezonde, duurzame eetcultuur. Deze eetcultuur kenmerkt zich door een grote variëteit aan streekproducten en seizoensgerechten. De natuur en de streek bepaalt ons menu. De producten waar we mee werken zijn 80% seizoensproducten van Nederlandse bodem en 20% buiten de streek of buiten het seizoen.

GEZOND & DUURZAAM – Onze gerechten zijn goed voor ons en voor onze aarde. We koken en eten gezond en gevarieerd. We gebruiken meer plantaardige producten en minder vlees en vis. Een gezond eetpatroon geeft een goed gevoel; goed voor lichaam, geest én de aarde! We werken met pure, verse producten zonder kunstmatige toevoegingen. Duurzaam betekent ook dat we zoveel mogelijk no-waste werken. In ons menu zoeken we de balans in 80% groente, 20% vlees/vis en 0% waste.

KWALITEIT & SMAAK – We koken lokaal, gezond en duurzaam. We hebben respect voor het ingrediënt, de herkomst en de producent. We kopen daarom niet in op de laagste prijs, maar letten op kwaliteit en smaak. Het verhaal achter onze producten moet 100% kloppen, maar het moet daarnaast ook heel lekker zijn! We gebruiken eerlijke kwaliteitsproducten; waar mogelijk biologisch, fairtrade, diervriendelijk, puur en vers.

Laatste puntjes:

Jij hebt:

 • Ervaring is fijn, maar geen pré
 • Je hebt interesse in lokale producten/ingrediënten en het koken met de seizoenen mee.
 • Je hebt een goed gevoel bij onze identiteit in combinatie met jouw stijl van koken

We zijn lid van Koninklijke Horeca Nederland en hanteren hun CAO, referentiefuncties en loontabellen om de taken in de keuken goed te verdelen en te belonen.

Het Lokaal is aangesloten bij Dutch Cuisine. We delen de principes en uitgangspunten die staan beschreven in hun manifest, zie ook https://professionals.dutch-cuisine.nl/…/DC-manifest.pdf

Ik wil graag bij Het Lokaal werken!

  Jouw naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Waarom wil je bij ons werken?

  Jouw CV (pdf of jpg)