– Rinke van ’t Holt –

43 jaar oud, echtgenoot van Judith en vader van twee prachtige dochters, Mirthe en Jelka. Medeoprichter en commercieel directeur. Voorheen rondgelopen als manager in de detailhandel en IT.

“Sinds ik kinderen heb is mijn aandacht voor wat belangrijk is in het leven veranderd. Aandacht en tijd voor elkaar, voor dingen die echt en authentiek zijn. Leven met passie, overtuiging en toegevoegde waarde. Ik wil werken aan kwaliteit en duurzaamheid voor de lange termijn, zonder concessies. Geen snelle winsten op de korte termijn.”

Rinke is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing in Het Lokaal.

– Cor Holtackers –

63 jaar oud, echtgenoot van Adith. Medeoprichter en operationeel directeur. Ervaren als zelfstandig ondernemer in voedselveiligheid en projectmanager voor diverse regionale voedsel en stadslandbouw projecten.

“Echt Eten verbindt mensen. Eerlijk en echt voedsel draagt bij aan een respectvolle samenleving voor mens, dier en milieu. Begin bij jezelf en de omgeving waar je woont.”

Cor is verantwoordelijk voor de inkoop en operationele zaken in Het Lokaal.

En verder…

We mogen ons gelukkig prijzen met heel veel enthousiaste en professionele mensen om ons heen die ons hebben geholpen bij de start van onze onderneming. We kunnen niet iedereen noemen, maar hieronder een paar namen van het 1e uur:

Edgar van Groningen / 033groen – Heeft in het voorbereidende jaar geholpen met zijn netwerk, kennis en met het schrijven van het ondernemingsplan.

Doorendoor ontwerp – Paulien van de Bunt en Mariska Bergman hebben ons, samen met Sander van der Horn, geholpen met het bedenken van de naam, het ontwikkelen van het logo en meedenken in de huisstijl.

AmersFood – Judith van ’t Holt werkt aan de website, social media en PR & Communicatie voor Het Lokaal.

Ruud van der Graaf – maakt prachtige foto’s voor ons en volgt zo met zijn camera alle ontwikkelingen, evenementen en ons lokaal lekkers.

ZSV Architecten – Bouke Staphorst en Eugene Zaaijer hebben ons geholpen met de bouwtekeningen en indeling van het pand.

O-gen – Hans Hubers en Suzan Klein Grebbink hebben vanuit de kenniswerkplaats van gebiedscoöperatie O-gen Het Lokaal geholpen met het schrijven van het ondernemingsplan. daarnaast heeft O-gen ervoor gezorgd dat wij tijdens de voorbereidingen werden ondersteund door Kevin Eltink, stagiair marketing van de Saxion Topsport Academie in Deventer.