• Wil jij espresso leren zetten als een echte Italiaanse Barista? Ben je een echte koffie liefhebber? Of ben je nog op zoek naar de ultieme manier van koffiezetten? Meld je dan aan voor onze Barista Workshop! Of geef iemand een workshop cadeaubon. Het accent tijdens deze workshop ligt op de basis van het zetten en het schenken van je koffiedranken. Als je dit onder de knie hebt, kun je kijken of je talent hebt voor het maken van een mooi figuur in je kopje koffie bij de Latte Art workshop. Een plek reserveren kan alleen via de website van Boot Koffie. Op die site staat ook de beschikbaarheid van deze workshop, maar ook een overzicht van alle workshops (Barista en Latte Art).
  • Je kunt al goed espresso zetten en de melkschuim techniek heb je ook goed onder de knie. Wil alleen een hartje, appeltje of rosetta nog niet lukken? Volg dan de workshop Latte Art bij Boot Koffie in Baarn! Of geef iemand een workshop cadeaubon. De workshop wordt gegeven door de barista’s van Boot Koffie, in de branderij in Het Lokaal. Je reserveert een plekje bij de worskhops via de website van Boot Koffie  
  • Ben je benieuwd naar de verschillende karakters van koffielanden? Dan is dit je kans! Tijdens deze espresso-proeverij in Het Lokaal in Amersfoort zetten wij een selectie van onze koffies neer om je kennis te laten maken met specialty coffee. Een aantal espresso's zullen ondersteund worden door een filterkoffie van dezelfde koffieboon. Daardoor ga je ontdekken wat een andere branding en een andere zetmethode teweeg brengt. Aan de hand van onze koffies nemen wij je mee in de wereld van koffie en leer je over de verschillende processen die nodig zijn om koffie uiteindelijk in het kopje terecht te laten komen. Je reserveert een plekje bij de proeverij via de webwinkel van Boot Koffie.
  • Cadeaukaart

    25,00250,00 incl. BTW

    Een betaalpas, voor restaurant én winkel

    Jij kiest zelf het bedrag, al dan niet samengesteld uit onderstaande bedragen. Wij zetten dit bedrag op de pas, waarmee je kunt betalen. Met de kaart betaal je digitaal in onze winkel en restaurant. Is de pas op? Dan lever je hem in voor hergebruik. Een leuk cadeau voor anderen (of voor jezelf...)

    Hoe werkt het?

    We hebben een aantal bedragen klaargezet. Van 5 euro tot 200 euro, in verschillende stappen. Wil je 30 euro kooptegoed? Kies dan voor 5 en 25 (of 3 keer 10, dat maakt niet uit). Wij zetten dan het totaal betaalde bedrag op één pas. Koop je de passen als cadeautje voor meerdere personen? Geef dan bij de opmerkingen in het betaalproces aan hoe je de passen wilt ontvangen. De pas wordt in principe opgestuurd. Ophalen in de winkel mag natuurlijk ook. Dit kun je aangeven bij de leverwijze. Als je toch boodschappen komt doen of zin hebt in een coffee-to-go.... ;-) Stel hieronder het bedrag van jouw keuze samen (meer aanklikken mag ;-))
  • Over de wijn: Trebbiano op een wel zeer fraaie wijze! Zachte frisse zuren en bitters, licht romig en vol met geconcentreerde citrustonen. Biodynamisch gemaakt zonder toegevoegde gisten en ongefilterd. Smaak: Mooie zachte Trebbiano, waarin citrus en rijp geel fruit. Elegante en geconcentreerde smaak. Fles: 0.75 liter
  • Crèmehoning. Elke pot bevat 350 gram honing. De honing van Bijenbaas is duurzaam en verantwoord, zonder poespas. Vanuit de bijenraat gaat de honing direct het potje in. Honing zoals hij bedoeld is. Lekker voor thuis en goed voor de bijen en voor de natuur: voor elke verkochte pot honing van Bijenbaas verwerven we een vierkante meter natuur. Om te beschermen.
  • Een gezouten, stevige, romige karamel, gemaakt met volle boerenroom rechtstreeks van Boerderij IJsseloord. Breed toepasbaar, maar door zijn stevige structuur uitstekend geschikt als topping op taart of gebak. Inhoud: 225 gram Ingrediënten: Suiker, verse boerenroom (melk), boter (melk), zout
  • Een fles bevat 200 ml authentieke ketchup. De ketchup is gemaakt van: tomaat, rode paprika, rode ui, rode peper, selderij, gember, knoflook, zeezout, suiker, azijn, mosterdzaad, peperkorrels, kruidnagel, dragon en laurier.
  • Van onze Italiaanse leermeesters leerden we dat als je goed vlees gebruikt je verder niets nodig hebt. Voor deze worst gebruiken we daarom alleen zout, solo sale. Hierdoor proef je de kwaliteit van het varken.
  • Inhoud: 250 gram ongemalen bonen Land van herkomst: Panama. Koffieplantage: Verscheidene boeren uit het Berggebied van Boquete. Uit de microklimaten van Volcancito, Horqueta en Volcan. Smaakindicatie: Chocolade, citrusje, toffee, abrikoos. Zetmethode: Deze koffie is uitermate geschikt voor filter en espresso en kan de hele dag door gedronken worden. Achtergrond: Met liefde door Ricardo Koyner verbouwd op ruim 1300-1600 meter, in de microklimaten die te vinden zijn op de hellingen van de vulkaan Baru. Dit zijn de fraaiste plantages gelegen in een ‘bergjungle’ waar de koffie­planten groeien tussen de bestaande gewassen. De zgn. ‘Baharque’ (fijne nevelmist) zorgt dat de koffiebessen optimaal floreren. Diverse vruchtenbomen leveren natuurlijke mest die zorgt voor de specifieke zoet fris sprankelende smaak van deze koffie. Barend Boot: “26 jaar geleden waren mijn ouders op koffiereis door Midden-Amerika. In Panama, aan de grens met Costa Rica kwamen ze een bijzondere plantage tegen. De cheffin van de plantage bleek Maria Ruiz, zij is de ‘moeder’ van deze smaak geworden, waar de koffie naar vernoemd is. De smaak van de Panamaria werd 26 jaar geleden gecomponeerd uit allerlei lots, door Jacob Boot, Maria en Plinio Ruiz aan de proeftafel in Panama. Wij zijn trots op de samenwerking met koffieboer Ricardo Koyner en zijn Kotowa plantage. Wij werken nu al decennia samen. In maart bezocht Ricardo de Baarnse koffiewinkel en onze koffiebranderij. Het resultaat in de Panamaria is uitmuntend. Het proeven en selecteren van deze koffie samen met de boeren is jaarlijks een intensief proces dat we al 26 jaar perfectioneren.
  • Inhoud: 250 gram ongemalen bonen Land van herkomst: Brazilië, Cerrado, Minas Gerais. Koffieplantage: Santos is niet de naam van een plantage maar van de havenstad via welke de meeste koffie oogsten uit Brazilië geëxporteerd worden naar Europa. Deze koffie komt van Fazenda Sao Francisco da Bella Vista. Smaakindicatie: Droppig, blauwe bes & karamel. Zetmethode: Geschikt voor de espressokan, espressomachine en volautomaat. Achtergrond: Karaktevol, passievol en uitdagend zijn enkele van de uitgesproken eigenschappen van de Braziliaanse bevolking en deze passen ook perfect bij de kenmerken van de Brazil Santos Espresso. Een zeer uitbundig smaakfeest in je koffiekop. Een prachtige koffie die niet voor niets een vaste waarde is in het Boot Koffie assortiment. Onze Brazil Santos komt van koffieboer Tarcízio die deze plantage al decennia lang heeft opgebouwd. De plantage ligt in Mantiqueira de Minas dichtbij Carmo de Minas in Minas Gerais op 1100 meter hoogte.
  • iDo – Spicy tea

    2,29 incl. BTW

    Spicy tea

    • Zoet pittige kruidenthee om jezelf mee te verwarmen. Geniet van jouw moment.
    • Herkomst: Grotendeels afkomstig van Lạng Sơn, Vietnam en Sekem, Egypte
    • Bereiding: Kook water en schenk dit in een mok of kop. Laat een theezakje naar smaak 4 tot 6 minuten trekken.
    • Ingrediënten: Venkelzaad, kaneel, korianderzaad, zoethout, gember, kruidnagel en zwarte peper.
    • Theïnevrij

Ga naar de bovenkant