Workshops in Het Lokaal

In Het Lokaal worden diverse workshops gegeven. Vegan kooklessen, brood of pizza bakken en koffie-workshops. Lees meer op deze pagina en reserveer een plekje voor deelname!

Kookles bij The Vegan Academy @ Het Lokaal

Smacht je naar tips & tricks of wil je gewoon meer inspiratie opdoen en je eigen skills uitbreiden? Dat kan met de Vegan Academy, ook in Het Lokaal. Chef Joris Schildknecht leert je Vegan koken als geen ander. Bij zijn Vegan Academy volg je leuke en leerzame cursussen over vegan koken en bakken. De cursussen zijn geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de vegan keuken. Bekijk het aanbod op de website van Joris!

Zuurdesembrood of pizza bakken met Elsenburg & Sebastiani Broodmakers

Leer zelf hoe je het lekkerste zuurdesembrood van Nederland bakt. Of maak thuis die heerlijke Pizza di Paolo! Dat kan nadat je een workshop gevolgd hebt bij Carel of Paolo.

Vanwege de drukte rondom de opening van La Cantina, worden er in 2022 geen workshops meer gegeven.

Word een echte barista @ Boot Koffie

Wil je het beste uit je koffie halen? Volg dan een workshop bij Boot Koffie! Zet koffie als een echte barista, niet te bitter, niet te zuur. Met de juiste maling en hoeveelheid water smaakt jouw koffie straks altijd perfect! Of volg een workshop latte art en schenk in het vervolg ‘met liefde’ een hart in jouw cappuccino. Nieuw is de workshop Filterkoffie Zetmethodes. Workshops boek je direct via bootkoffie.nl!