(kerst)Cadeau en feesten

Zet je medewerkers in het zonnetje. Een bedankje voor een mooi jaar. Een extraatje voor het harde werken. Of geef een (actief) feest in Het Lokaal.

Geef medewerkers en zakenrelaties een lokaal & persoonlijk cadeau. Een kerstpakket, cadeaupakket, cadeaukaarten en workshops. Of geef een afscheids- of eindejaarsborrel in bij Het Lokaal! Van kleine groepen tot grote feesten tot wel 200 gasten. In de zomer kan dat natuurlijk ook op het terras.

In ons proeflokaal stel je zelf een cadeaupakket samen. We kunnen suggesties doen, maar uiteindelijk kies je zelf de inhoud. We hebben doosjes in verschillende formaten, voor ieder budget. Uiteraard kunnen we deze pakketten ook bezorgen.

Cadeaubonnen

Geef Het Lokaal cadeau! Een origineel cadeau voor verjaardagen, feesten en andere gelegenheden. De cadeaukaart bestaat uit pins van kleinere bedragen, zodat de kaart niet in één keer uitgegeven hoeft te worden. Een lege kaart inleveren bij de eerstvolgende aankoop geeft nog eens 5% korting op het totaalbedrag.

Kaarten zijn verkrijgbaar in 10, 15, 25, 50 en 100 euro. Cadeaukaarten zijn te bestellen via de webwinkel. Heb je speciale wensen of wil je op factuur kopen, neem dan even contact op (inkoop@hetlokaal.nl).