lokale lunchbox

Lunch

Lunch samen met collega’s. Dat kan gewoon ‘op de zaak’, want we bezorgen de lunchbox. We kunnen ook in Het Lokaal de tafel vast dekken. Even de deur uit en lunchen in een andere omgeving.

Neem jij je eigen lunch mee naar kantoor? Veel mensen eten ‘even snel’ aan het bureau, maar dat is helemaal niet zo goed! Lunch samen met je collega’s. Stap even uit het werkritme en ga samen aan tafel. Dat is niet alleen gezellig, maar ook gezond! Het Lokaal biedt de Lokale Lunchbox. Een doos vol lekkers, bezorgd op de zaak. Maar we kunnen ook de tafel dekken in Het Lokaal. Stap even uit de werkomgeving, schuif bij ons aan en smeer zelf je boterham aan onze ‘gedekte tafel’. Reserveren en/of bestellen kan via de website!

Meer over zakelijk lunchen

Vergaderen

Vergadering, teambuilding, dansles, yoga, brainstorm, presentatie…. Onze multifunctionele ruimten boven ons magazijn zijn te huur voor diverse activiteiten. Combineer het met een lunch in het ProefLokaal voor een verdiende break tussendoor!

Boven ons magazijn hebben wij een loze ruimte verbouwd tot lichte, ruime lokalen, voorzien van meubilair en audiovisuele middelen. Twee ruimtes, voorzien van alle gemakken, ideaal voor vergaderingen of trainingen. In de ruimten, met de namen Epi en Geisha, wordt zelfs dansles en yoga gegeven! De lokalen zijn alleen bereikbaar via een trap, dus niet geschikt voor mindervaliden. Tussen de lokalen zit een klein keukentje en er is een toilet op de verdieping. Door de beperkende maatregelen van het RIVM in de strijd tegen Corona is de capaciteit van onze lokalen lager dan normaal. Ze zijn zo ingericht dat je veilig met elkaar kunt zitten op 1,5 meter afstand.

Meer info en reserveren

(kerst)Cadeau en feesten

Zet je medewerkers in het zonnetje. Een bedankje voor een mooi jaar. Een extraatje voor het harde werken. Of geef een (actief) feest in Het Lokaal.

Geef medewerkers en zakenrelaties een lokaal & persoonlijk cadeau. Een kerstpakket, cadeaupakket, cadeaukaarten en workshops. Of geef een afscheids- of eindejaarsborrel in bij Het Lokaal! Voor kleine groepen, maar zeker ook voor grote feesten tot wel 200 gasten. In de zomer kan dat natuurlijk ook op het terras. Laat ons weten wat jouw wensen zijn voor het eten, de muziek en de setting. We denken graag mee en nemen de organisatie ook graag uit handen. Geen omkijken naar, wij organiseren jouw feest op maat!

Meer over cadeaus en feesten

Bestel of reserveer nu ontbijt of lunch voor jou en je collega’s!